مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران تأکید کرد:

تعهد همیشگی آموزش‌ و پرورش در پاسداری از آرمان‌ها و ارزش‌های جاودانه شهدا

مدیرکل آموزش‌و پرورش شهر تهران با خانواده شهید دانش آموز سهیل کطولی دیدار کرد

تهران (پانا) - مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران ضمن عرض تبریک، تسلیت و گرامیداشت یاد و خاطره سهیل کطولی دانش‌آموز شهید حضور در کنار خانواده‌های معظم شهدا را نشانه‌ای از احترام عمیق جامعه فرهنگیان به مقام والای شهدای مظلوم حملات رژیم صهیونیستی دانست.

کد مطلب: ۱۵۸۱۴۷۶
لینک کوتاه کپی شد
تعهد همیشگی آموزش‌ و پرورش در پاسداری از آرمان‌ها و ارزش‌های جاودانه شهدا

مجید پارسا مدیرکل آموزش‌ و پرورش شهر تهران، به همراه حبیب الله قربانی‌ مهر معاون پرورشی و فرهنگی، عباس کیوانلو مدیر آموزش و پرورش منطقه ۴و جمعی دیگر از مسئولان آموزش و پرورش شهر تهران ضمن حضور در منزل شهید نوجوان سهیل کطولی با خانواده این شهید والامقام دیدار و گفت‌وگو کردند.

مجید پارسا در این دیدار ضمن عرض تسلیت وگرامیداشت یاد و خاطره این دانش‌آموز شهید حضور در کنار خانواده‌های معظم شهدا را نشانه‌ای از احترام عمیق جامعه فرهنگیان به مقام والای شهدای مظلوم حملات رژیم صهیونیستی دانست و بر تعهد همیشگی آموزش‌ و پرورش در پاسداری از آرمان‌ها و ارزش‌های جاودانه شهیدان تأکید کرد.

مدیرکل آموزش‌ و پرورش شهر تهران همچنین با اهدای یاد بود‌‌هایی از استقامت، صبر و ایمان خانواده شهید سهیل کطولی از این خانواده داغ دیده که در فاجعه تلخ حملات‌صهیونیستی نه‌تنها فرزند نوجوان بلکه مادر خانواده نیز به شهادت رسیده است تجلیل کرد و گفت: حضور مستمر نظام تعلیم و تربیت در کنار خانواده‌های شهدا، رسالتی ارزشمند و فرصتی مغتنم برای زنده نگاه داشتن فرهنگ ایثار و مقاومت در جامعه است.

شهید سهیل کطولی نوجوانی پرشور و آینده‌ ساز بود که به همراه مادر خود در حمله ناجوانمردانه رژیم کودک‌کش صهیونیستی آسمانی شد و با خون پاک خود نامشان را در تاریخ افتخار و مقاومت ملت ایران برای همیشه ماندگار کردند.

1686964fjSYJW0mZgbLoVq7a

خبرنگار : محمد مهدی کاظمی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار