رونمایی از کتاب دانش‌آموز خبرنگار دهه هشتادی

تهران (پانا) - مراسم رونمایی از کتاب نویسنده و خبرنگار دهه هشتادی در ۲۹ خرداد ماه، با حضور تعدادی از مسئولین، برگزار می‌شود.

کد مطلب: ۱۵۷۵۵۵۸
لینک کوتاه کپی شد
رونمایی از کتاب دانش‌آموز خبرنگار دهه هشتادی

برنامه رونمایی از کتاب نویسنده دهه هشتادی، روز پنجشنبه ۲۹ خرداد ماه، ساعت ۹:۳۰ در سالن اجتماعات دبیرستان شهید مدنی منطقه ۱۸ پایتخت اجرا می‌شود. علاقه‌مندان با «سارا بتولی» نویسنده و خبرنگار دهه هشتادی دیدار کرده و به گفت‌وگو می‌پردازند. همچنین در این برنامه، از تعدادی نوجوان اهل قلم منطقه۱۸ تقدیر به عمل می‌آید.

کتاب «قلبم برای لحظه‌ای تپش را فراموش کرد» اثر تازه‌ای، از سارا بتولی است که در برنامه‌ای  با حضور اهل قلم‌های دهه هشتادی و نودی منطقه ۱۸ و تعدادی از مسئولین، رونمایی خواهد شد.

از جمله این مسئولین، رئیس سازمان دانش‌آموزی شهر تهران، مسئول خبرگزاری پانا شهر تهران، مدیر آموزش و پرورش منطقه ۱۸، مدیر عامل رهنمای اهل قلم، تعدادی از مسئولین شهرداری و مدعوین و مهمانان که در مراسم حضور خواهند داشت.

کتاب "گردش و شکم گردی در تهران" اثر دیگری از این نویسنده است که مراسم رونمایی از آن، در ۱۶ مرداد ماه سال ۱۴۰۳ برگزار شد و با استقبال خوبی رو به رو شد.

گفتنی است که این مراسم، به همت حامیان اهل قلم برگزار می‌شود و برنامه‌های متنوعی توسط دانش‌آموزان اهل قلم دهه هشتادی و نودی در این مراسم، اجرا خواهد شد و همچنین پیگیری‌هایی نسب به چاپ کتاب اهل قلم انجام خواهد شد.

علاقه‌مندان به شرکت در این رویداد می‌توانند به نشانی تهران، منطقه ۱۸، خیابان حیدری جنوبی، خیابان آخوندی، دبیرستان شهید مدنی، سالن اجتماعات "سلام" مراجعه کنند.

خبرنگار : آیسا میرزایی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار