سرپرست اداره آموزش و پرورش منطقه ۱۰:

ولادت امام رضا(ع) یک تاریخ نیست؛ یک جریان و مسیر روشن از مهربانی، دانش و دیانت است

تهران (پانا) - سرپرست اداره آموزش و پرورش منطقه ۱۰ با بیان اینکه در روزگار ما که نیاز به الگو بیش از همیشه احساس می‌شود، امام رضا (ع) نوری‌ست برای دل‌هایی که در مسیر تربیت، جستجوی معنا می‌کنند و در حقیقت ولادت امام رضا (ع) یک تاریخ نیست؛ یک جریان و مسیر روشن از مهربانی، دانش و دیانت است.

کد مطلب: ۱۵۶۸۲۱۰
لینک کوتاه کپی شد
ولادت امام رضا(ع) یک تاریخ نیست؛ یک جریان و مسیر روشن از مهربانی، دانش و دیانت است

حمید شاه منصوری سرپرست اداره آموزش و پرورش منطقه ۱۰ تهران، جایگاه ولادت هشتمین خورشید آسمان امامت را به مثابه‌ی سخنانی که بوی معرفت می‌دهد نه دستور؛ تشبیه کرد.

شاه‌منصوری در آغاز سخنانش با نگاهی معنوی به این میلاد فرخنده گفت: ولادت امام رضا (ع) برای ما فقط یک تاریخ نیست؛ یک جریان است، یک مسیر روشن از مهربانی، دانش و دیانت. در روزگار ما که نیاز به الگو بیش از همیشه احساس می‌شود، حضرت رضا (ع) نوری‌ست برای دل‌هایی که در مسیر تربیت، جستجوی معنا می‌کنند.

وی با اشاره به پیوند ریشه‌دار ایرانیان با سیره رضوی افزود: محبت امام رضا (ع) در دل مردم ایران ریشه دارد؛ در دل دانش‌آموزان ما هم باید جوانه بزند. اگر می‌خواهیم نسلی اخلاق‌مدار، باوقار و مؤمن پرورش دهیم، باید امام رضا (ع) را از قاب تاریخ به زندگی روزمره بچه‌ها بیاوریم؛ با گفت‌وگو، قصه، تجربه و مهر.

شاه منصوری ادامه داد: ما در مدرسه‌ها، باید آستانه‌ای از فهم و احترام به آموزه‌های رضوی بسازیم. این موضوع نه یک برنامه از بالا، بلکه یک دعوت قلبی است. من از همکاران فرهنگی‌ام می‌خواهم در این ایام، تنها به برگزاری جشن بسنده نکنند؛ بلکه بکوشند روح گفت‌وگو با امام را در دل‌های دانش‌آموزان زنده کنند.

سرپرست آموزش و پرورش منطقه ۱۰ تهران با نگاهی انسانی به کار معلمی اظهار کرد: امام رضا (ع) با همه شکوهش، با مردم با لبخند، با علم، با شنیدن، با پرسش و پاسخ همراه می‌شد. این، بهترین الگو برای ماست؛ هم برای معلمان، هم مدیران، هم خانواده‌ها. نگذاریم سیره رضوی فقط در کتاب‌ها بماند.

وی همچنین بر لزوم نهادینه‌سازی معرفت اهل‌بیت در نسل نوجوان تأکید کرد : اگر امروز بچه‌ها از دل، با امام رضا (ع) آشنا شوند، فردا از جان به اسلام و ایران خدمت می‌کنند. این باور را ما باید بسازیم، نه با تبلیغ، بلکه با تربیت.

وی در پایان، سخنانش را با تبریکی صمیمانه به پایان برد: میلاد امام رئوف را به همه همکارانم در سنگر آموزش، به دانش‌آموزان عزیزم و خانواده‌های بزرگوارشان تبریک می‌گویم. این روز، روز مهربانی و روشنی‌ است. باشد که با تکیه بر این نور، راه تعلیم و تربیت را روشن‌تر از همیشه ادامه دهیم.

خبرنگار : ملینا حاج‌براتی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار