مدیر سازمان دانش‌آموزی استان خراسان شمالی در نشست هم‌اندیشی مدیران سازمان دانش‌آموزی کشور:

‌مهارت‌آموزی دانش‌آموزان باید با تعامل و کیفیت‌محوری تداوم یابد

تهران (پانا) - نشست هم‌اندیشی مدیران سازمان دانش‌آموزی سراسر کشور امروز سه‌شنبه ۷ مرداد‌ماه با حضور معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش، قائم مقام معاون وزیر در سازمان دانش‌آموزی کشور و مسئولان مربوطه در سالن جلسات شهید قاسم سلیمانی سازمان دانش‌آموزی کشور برگزار شد.

کد مطلب: ۱۵۹۰۵۷۱
لینک کوتاه کپی شد
‌مهارت‌آموزی دانش‌آموزان باید با تعامل و کیفیت‌محوری تداوم یابد

حسین کنعانی در این نشست با بیان اینکه موفقیت و پیشرفت سازمان منوط به سیاست‌گذاری و همبستگی اعضا است، گفت: به نظر من اگر رویکرد سیاست‌محور و وحدت وجود نداشته باشد، نمی‌توان انتظار تحقق اهداف را داشت. ‌

وی افزود: بعد از رویدادهای مهمی که در کشور رقم خورد و جریان‌سازی‌هایی که پس از سفرهای استانی به ویژه سفر شمالی و اجرای برنامه‌های ۲۹ استان انجام شد، شاهد رشد کیفی چشمگیری در عملکرد همکاران و اعضا بودیم. به این جریان‌سازی‌ها افتخار می‌کنم و استمرار آن برای همه ما ضروری است.

کنعانی درباره برنامه‌های اخیر سازمان گفت: در دو روز گذشته اردوی تشکیلاتی برای مهارت‌آموزان برگزار شد که بیش از ۳۰۰ نفر را به صورت فشرده با مهارت‌های جدید و کاربردی آشنا کردیم. ‌سطح کیفیت، تعامل و همکاری در این اردوها ‌بالا بود. اگر این تعامل و همکاری با دانشگاه‌ها و نهادهای دیگر تداوم یابد، می‌توانیم بسیاری از موانع را پشت سر بگذاریم.

وی در ادامه افزود: امروز بیش از ۶ هزار مربی در اختیار داریم اما هنوز چالش‌هایی در جذب و علاقه‌مندی به آموزش وجود دارد. امسال با برنامه‌های عضویت و آموزش پیشرفته، جذابیت مشارکت رشد قابل توجهی داشته است. به خودم و همکاران قول داده‌ایم که آینده را متفاوت رقم بزنیم و حس همکاری و انگیزه را تقویت کنیم.

کنعانی همچنین با تشکر از مدارس، معلمان و مسئولان آموزش‌وپرورش، گفت: کیفیت برنامه‌های امسال قابل قبول و مطلوب بوده و بازخوردهای بسیار خوبی دریافت کردیم. دیدن موفقیت‌ها و مصاحبه‌های دانش‌آموزان باعث رضایت و خوشحالی همه ما شد. امیدوارم این حرکت مبارک و جریان‌سازی‌های اثرگذار همچنان ادامه داشته باشد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار