ایران: هیچ خصومتی با کشورهای منطقه نداریم

تهران (پانا) - سخنگوی وزارت امورخارجه هشدار داد که کشورهای حامی تجاوز آمریکا از نظر قانونی همدست آن‌ها هستند و پنتاگون متحدان عرب را عمداً به سپر انسانی تبدیل می‌کند.

کد مطلب: ۱۶۹۵۶۲۸
لینک کوتاه کپی شد
ایران: هیچ خصومتی با کشورهای منطقه نداریم

‌«اسماعیل بقائی» سخنگوی‌ وزارت امورخارجه در گفت‌وگو با برنامه «فورکان گوزوکارا» استاد دانشگاه در رشته هوش مصنوعی و تحلیلگر نظامی اظهار داشت: ما هیچ خصومتی با هیچ‌یک‌ از کشورهای منطقه نداریم. تنها دلیل اینکه آنها را هدف قرار دادیم این بود که باید از خود در برابر تجاوزات آمریکا و رژیم صهیونیستی دفاع می‌کردیم.

وی گفت: بر هیچکس پوشیده نیست که ایالات متحده از پایگاه‌ها و دارایی‌های نظامی خود در این کشورها و حتی پشتیبانی لجستیکی ارائه شده توسط برخی از آن‌ها برای گسترش اقدامات متجاوزانه خود علیه ایران استفاده کرده است.

بقائی خاطرنشان کرد: طبق قوانین بین‌المللی، این کشورها همدست این تجاوز آمریکا هستند.

دیپلمات ایرانی همچنین تاکید کرد که پنتاگون (وزارت جنگ آمریکا) به‌طور عمد متحدان عرب واشنگتن را به سپر انسانی تبدیل می‌کند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار