استقبال اتحادیه اروپا از مذاکرات ایران و آمریکا

تهران (پانا) - سخنگوی ارشد کمیسیون اروپا گفت اتحادیه اروپا از مذاکرات دیپلماتیک اخیر بین ایران و ایالات متحده استقبال می‌کند.

کد مطلب: ۱۶۶۳۲۱۵
لینک کوتاه کپی شد
استقبال اتحادیه اروپا از مذاکرات ایران و آمریکا

انور العنونی سخنگوی ارشد کمیسیون اروپا شامگاه دوشنبه در سخنانی هشدار داد: «درباره ایران، تشدید نظامی عواقب بسیار جدی در رابطه با بی‌ثباتی کل منطقه در پی خواهد داشت.

طبق گزارش خبرگزاری «اسپوتنیک»، سخنگوی ارشد کمیسیون اروپا ضمن استقبال از مذاکرات اخیر میان تهران و واشنگتن تاکید کرد: این منطقه‌ای است که شدیدا به ثبات نیاز دارد. ما از چشم‌انداز مذاکرات دیپلماتیک بین ایالات متحده و ایران بسیار استقبال می‌کنیم زیرا باید به دیپلماسی فرصتی بدهیم.

در حالی‌که گفت‌وگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا روز جمعه با وساطت وزیر امور خارجه عمان در مسقط با تفاهم طرفین برای ادامه گفت‌وگوها خاتمه یافت، وزیر خارجه عمان در همان روز بر وجود فضای مذاکرات جدی در مسقط تاکید کرد و گفت: نتایج جلسه امروز به دقت در تهران و واشنگتن بررسی خواهد شد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار