ائتلاف احزاب لبنانی:

دولت مداخله وقیحانه سفارت آمریکا را محکوم کند

تهران (پانا) - ائتلاف احزاب، گروه‌ها و شخصیت‌های ملی لبنان در بیانیه‌ای در واکنش به لفاظی سفارت آمریکا علیه حزب‌الله از دولت لبنان خواست تا «مداخله وقیحانه» این سفارت در امور داخلی لبنان را محکوم کند.

کد مطلب: ۱۶۳۲۰۸۱
لینک کوتاه کپی شد
دولت مداخله وقیحانه سفارت آمریکا را محکوم کند

به گزارش خبرگزاری لبنان «NNA»، ائتلاف موسوم به «لقاء الأحزاب و القوی و الشخصیات الوطنیة اللبنانیة» در بیانیه‌ای به موضع‌گیری سفارت آمریکا علیه حزب‌الله و انتشار این پیام در حساب رسمی سفارت در شبکه «ایکس» مبنی بر اینکه «اجازه نخواهیم داد حزب‌الله، لبنان و منطقه را تهدید کند» واکنش نشان داد.

ائتلاف مذکور تأکید کرد: آیا این مداخله آشکار در امور داخلی لبنان و نقض فاحش قوانین و عرف دیپلماتیک و حاکمیت لبنان نیست و آیا این اظهارات، تحریک برای ایجاد آشوب و تلاشی آشکار برای همسویی با تجاوزات روزافزون اسرائیل علیه لبنان و تهدیدات آن با هدف آغاز جنگ نامحدود علیه لبنان در صورت تسلیم نشدن در برابر شروط اسرائیل و خلع سلاح حزب‌الله، نیست؟

در این بیانیه آمده است: آیا نباید این مداخله وقیحانه سفارت آمریکا در امور داخلی لبنان را محکوم کرد و آیا وزارت خارجه نباید اقدام فوری برای جلوگیری از این نقض آشکار حاکمیت لبنان و قوانین و عرف دیپلماتیک انجام دهد؟ این نوع رفتارها فراتر از حد و مرز فعالیت‌های دیپلماتیک شناخته شده است چرا که تهدید و دخالتی در یک کشور دارای حاکمیت برای تعامل با یک حزب ملی بزرگ است که جزء اصلی بافت سیاسی و اجتماعی لبنان است.

ائتلاف احزاب لبنانی همچنین از دولت لبنان خواست تا در برابر پافشاری سفارت آمریکا بر مداخله در امور داخلی لبنان و تلاش برای تحمیل دیکته‌های وقیحانه و اهانت‌آمیز علیه ملت این کشور، سه اقدام زیر را انجام دهد:

  1. احضار سفیر آمریکا به مقر وزارت خارجه و ارائه یادداشت اعتراض رسمی که در آن اظهارات صادره از سفارت آمریکا رد شده و رعایت قوانین و عرف دیپلماتیک یادآوری شده باشد.
  2. صدور بیانیه روشن و تأکید بر مخالفت با هر گونه مداخله خارجی در تصمیمات مربوط به سلاح مقاومت و تأکید بر این مطلب که این موضوع نیز همانند موضوعات دیگر مربوط به امور داخلی محض است.
  3. تأکید بر احتمال مراجعه به سازمان‌های بین‌المللی همانند سازمان ملل در صورت تداوم این رفتارهای ناقض کنوانسیون وین درباره روابط دیپلماتیک.

در همین ارتباط سه روز پیش شبکه سعودی «العربیه» گزارش داد که «تام باراک» فرستاده آمریکا مهلت «کوتاهی» به لبنان برای اقدام در زمینه خلع سلاح حزب‌الله داده است و اسرائیل خود را برای یک جنگ جدید علیه لبنان آماده می‌کند.

شبکه ۱۳ رژیم اسرائیل به نقل از منابع نزدیک به ارتش رژیم گزارش داد که تام باراک به ارتش لبنان مهلتی تا پایان ماه نوامبر داده است تا در مورد مسئله سلاح‌های حزب‌الله تغییری ایجاد کند. باراک افزوده است که اگر این اتفاق نیفتد، اسرائیل قادر به انجام حملات خواهد بود و آمریکا این امر را درک خواهد کرد.

این شبکه افزود که آمریکا از رژیم اسرائیل خواسته است تا پایان این مهلت، حملات خود در لبنان را متوقف کند و پس از آن، هرگونه حمله رژیم اسرائیل قابل درک خواهد بود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار