حماس: ممانعت از ورود خبرنگاران خارجی به غزه برای پنهان‌سازی جنایات است

تهران (پانا)- حماس هدف از ممنوعیت ورود خبرنگاران خارجی به نوار غزه را تلاش برای پنهان‌سازی جنایات رژیم صهیونیستی دانست.

کد مطلب: ۱۶۲۵۱۸۹
لینک کوتاه کپی شد
حماس: ممانعت از ورود خبرنگاران خارجی به غزه برای پنهان‌سازی جنایات است

جنبش مقاومت اسلامی حماس امروز (پنجشنبه) در بیانیه‌ای اعلام کرد که تداوم جلوگیری رژیم اشغالگر از ورود رسانه‌های بین‌المللی به نوار غزه، و تصمیم دیوان عالی صهیونیستی مبنی بر اعطای مهلت اضافی ۳۰ روزه به دولت اشغالگر برای پاسخ به دادخواست ارائه‌شده در این خصوص، به‌روشنی نشان می‌دهد که این رژیم بر تداوم پنهان کردن جنایات هولناک و ویرانی گسترده‌ای که ماشین جنگی صهیونیستی در نوار غزه بر جای گذاشته، پافشاری دارد.

در این بیانیه آمده است: هدف اسرائیل از این اقدام، پنهان‌کردن تجاوزات و جنایات سازمان‌یافته علیه غیرنظامیان، زیرساخت‌ها و تمامی عناصر حیاتی زندگی و تجاوزاتی است که به سطح جنایت نسل‌کشی علیه ملت فلسطین رسیده است.

حماس افزود: این محدودیت‌ها نقض آشکار آزادی مطبوعات به شمار می‌رود و نشان می‌دهد که رژیم اشغالگر از رسانه‌های آزاد بیم دارد؛ رسانه‌هایی که می‌توانند جنایات هولناک این رژیم را افشا کرده و آثار نسل‌کشی و محاصره تحمیلی بر ملت فلسطین در غزه را مستند سازند.

جنبش مقاومت فلسطین در پایان از نهادهای بین‌المللی رسانه‌ای و حقوق بشری خواست تا با به‌کارگیری همه اشکال فشار بر رژیم جنایتکار صهیونیستی، زمینه ورود فوری خبرنگاران خارجی به نوار غزه را فراهم آورند و در کنار خبرنگاران فلسطینی بایستند تا بتوانند جنایات نسل‌کشی، پیامدهای انسانی فاجعه‌بار ناشی از بمباران‌ها، محاصره و سیاست نظام‌مند گرسنگی‌دهی علیه ملت فلسطین در غزه را پوشش دهند.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار