ترامپ درخواست زلنسکی برای تحویل موشک‌های تاماهاوک را رد کرد

تهران (پانا)- در بحبوحه تنش‌های جنگ اوکراین، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در دیدار با ولودیمیر زلنسکی در کاخ سفید اعلام کرد که پایان درگیری‌ها بدون توسل به گزینه‌های نظامی مانند موشک‌های تاماهاوک ممکن است.

کد مطلب: ۱۶۲۲۶۳۲
لینک کوتاه کپی شد
ترامپ درخواست زلنسکی برای تحویل موشک‌های تاماهاوک را رد کرد

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا جمعه شب در کاخ سفید و در حضور ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین در مورد دیدار خود و ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور رسویه در مجارستان و اینکه آیا زلنسکی در این اجلاس حضور خواهد داشت یا خیر، گفت: بین این دو رئیس جمهور اختلافات زیادی وجود دارد.این دو رهبر از یکدیگر خوششان نمی‌آید .

رئیس‌ جمهور آمریکا با ابراز امیدواری درباره پایان جنگ بدون نیاز به استفاده از موشک‌های تاماهاوک، از نزدیک شدن به راه‌حل دیپلماتیک خبر داد.

ترامپ با این اظهارنظر درخواست زلنسکی برای تحویل موشک تاماهاوک به اوکراین را نپذیرفت.

او در ادامه گفت: فکر می‌کنم پوتین می‌خواهد جنگ را تمام کند. وگرنه این‌طور صحبت نمی‌کرد. فکر می‌کنم زلنسکی هم می‌خواهد جنگ تمام شود.

 رئیس جمهور آمریکا در باره چین نیز گفت: به زودی با رئیس‌جمهور چین دیدار می‌کنم و درباره روابط تجاری گفت‌وگو می‌شود، موضع آمریکا در برابر پکن مستحکم است.

ترامپ همچنین با اشاره به جنگ اوکراین گفت: راه برای پایان دادن به این جنگ هموار شده و هر دو کشور روسیه و اوکراین مردمانی فوق‌العاده دارند.

زلنسکی هم در این دیدار ادعا کرد که روسیه در حال از دست دادن سربازان و اقتصاد خود است.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار