زلنسکی: ترامپ آنچه پوتین می‌خواست به او داد

تهران(پانا)- در شرایطی که گفت‌وگوهای صلح اوکراین هیچ پیشرفتی ندارد، زلنسکی، ترامپ را به دادن امتیاز به پوتین متهم کرد.

کد مطلب: ۱۶۰۵۳۸۷
لینک کوتاه کپی شد
زلنسکی: ترامپ آنچه پوتین می‌خواست به او داد

ولودیمیر زلنسکی، رهبر اوکراین، ادعا کرد که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در دیدار دوجانبه ماه گذشته خود با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه در آلاسکا، یک پیروزی تبلیغاتی برای او رقم زد.

ترامپ در تاریخ ۱۵ اوت با پوتین دیدار کرد تا در چارچوب تلاش‌ها برای میانجیگری یک توافق صلح میان مسکو و کی‌یف شرکت کند. اگرچه این دیدار هیچ دستاورد بزرگی نداشت، اما هر دو طرف آن را «گامی مثبت» توصیف کردند.

زلنسکی در مصاحبه‌ای با «مارتا راداتز» از شبکه ای‌بی‌سی نیوز که روز یکشنبه پخش شد، گفت: «متأسفم که اوکراین در آن دیدار حضور نداشت، چون فکر می‌کنم رئیس‌جمهور ترامپ چیزی را که پوتین می‌خواست به او داد.»

رئیس‌جمهور اوکراین افزود: «پوتین بسیار مشتاق دیدار با رئیس‌جمهور ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، بود و فکر می‌کنم که او به خواسته‌اش رسید. و این تأسف‌برانگیز است.»

زلنسکی همچنین استدلال کرد که پوتین «با ایالات متحده بازی می‌کند» و مدعی شد که رهبر روسیه تلاش کرده «فیلم‌ها و تصاویر دیدارش با ترامپ را به همه نشان دهد.»

او خواستار فشار بیشتر بر مسکو شد و گفت «عادلانه نیست» که برخی کشورهای اتحادیه اروپا همچنان نفت و گاز روسیه را خریداری می‌کنند.

ترامپ که پیش‌تر هم از روسیه و هم از اوکراین انتقاد کرده بود، روز یکشنبه اشاره کرد که آماده اعمال تحریم‌های بیشتری علیه مسکو است. او پیش‌تر ۲۵ درصد تعرفه بر واردات نفت روسیه توسط هند وضع کرده بود.

 

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار