رئیس مجمع عمومی سازمان ملل کشتار خبرنگاران از سوی اسرائیل را محکوم کرد

تهران (پانا) - سخنگوی مجمع عمومی سازمان ملل اعلام کرد که رئیس این مجمع، کشتار خبرنگاران در حملات هوایی اسرائیل را محکوم می‌کند.

کد مطلب: ۱۵۹۵۶۸۵
لینک کوتاه کپی شد
رئیس مجمع عمومی سازمان ملل کشتار خبرنگاران از سوی اسرائیل را محکوم کرد

سخنگوی رئیس مجمع عمومی سازمان ملل روز سه شنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران افزود: «فیلیمون یانگ» رئیس مجمع عمومی سازمان ملل کشته شدن انس الشریف خبرنگار الجزیره و پنج همکار او در حملات هوایی اسرائیل را محکوم می کند.

سخنگوی مجمع عمومی سازمان ملل تصریح کرد: هدف قرار دادن خبرنگاران غیر قابل قبول است کار آنها برای گزارش حقایق، بسیار حیاتی است.

وی افزود: از ماه اکتبر سال ۲۰۲۳ دستکم ۲۴۲ خبرنگار در غزه کشته شدند که این یک آمار نگران کننده و غیرقابل قبول است.

رسانه‌های فلسطینی روز دوشنبه از حمله پهپادی ارتش اسرائیل به چادر خبرنگاران در مقابل دروازه اصلی مجتمع پزشکی الشفا در شهر غزه و شهادت جمعی از خبرنگاران از جمله دو خبرنگار شبکه الجزیره به نام‌های انس الشریف و محمد قریقع خبر دادند.

شبکه الجزیره افزود: بر اساس اطلاعات به دست آمده، یک پهپاد ارتش اسرائیل چادر خبرنگاران را در نزدیکی بیمارستان الشفاء، جایی که چندین خبرنگار فلسطینی از جمله انس الشریف و محمد قریقع در آنجا حضور داشتند، هدف قرار داد.

شبکه الجزیره به نقل از یک مقام مسئول در بیمارستان الشفاء در غزه تاکید کرد که انس الشریف و محمد قریقع، خبرنگاران الجزیره، در نتیجه گلوله‌باران چادرشان توسط ارتش اسرائیل به شهادت رسیدند و این نشان دهنده خطراتی است که خبرنگاران در مناطق جنگ با آن مواجه هستند.

دفتر اطلاع رسانی دولتی در غزه اعلام کرد که تعداد شهدای خبرنگار در نوار غزه از سوی اسرائیل به ۲۳۷ نفر رسیده است.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار