دیدار معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر با مدیر کل اداره اتباع خارجی استانداری بوشهر

بوشهر(پانا)_ در راستای رسیدگی به مسائل آموزشی دانش‌آموزان اتباع خارجی، معاون آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش و پرورش استان به همراه رئیس دوره اول ابتدایی با مدیر کل اداره اتباع خارجی استانداری بوشهر دیدار و گفتگو کردند.

کد مطلب: ۱۶۱۵۳۲۵
لینک کوتاه کپی شد
دیدار معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر با مدیر کل اداره اتباع خارجی استانداری بوشهر

به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر در راستای رسیدگی به مسائل آموزشی دانش‌آموزان اتباع خارجی، معاون آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش و پرورش استان به همراه رئیس دوره اول ابتدایی با مدیر کل  اداره اتباع خارجی استانداری بوشهر دیدار و گفتگو کردند.

 غلامحسین مهران پور معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر در خصوص روند ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع اظهار داشت:  تاکنون ۲۶۸۰ نفر از دانش‌آموزان اتباع در مدارس استان بوشهر ثبت‌نام شده‌اند. 

وی همچنین با تاکید بر ضرورت حمایت همه‌جانبه از این دانش‌آموزان بیان داشت: خواستار همکاری بیشتر نهادهای مرتبط برای رفع مشکلات موجود در جهت حمایت از دانش آموزان اتباع هستیم.

گفتنی است این نشست با هدف بررسی موانع ثبت‌نام، تسهیل فرآیندهای اجرایی، و ارائه راهکارهای عملی برای ارتقای خدمات آموزشی به دانش‌آموزان غیرایرانی برگزار شد.

 

خبرنگار : عبدالحسین صادقی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار