سه بوشهری در جمع معلمان نمونه کشور

بوشهر (پانا) - مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: سه معلم از استان بوشهر به عنوان معلم نمونه کشور انتخاب شده‌اند.

کد مطلب: ۱۵۶۵۳۲۷
لینک کوتاه کپی شد
سه بوشهری در جمع معلمان نمونه کشور

 غلامرضا دانش‌فر در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن اجتماعات اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر برگزار شد، برنامه‌های هفته بزرگداشت مقام معلم در استان را تشریح کرد.

دانش‌فر در این نشست با اشاره به اهمیت بزرگداشت مقام معلم، گفت: شعار محوری هفته معلم امسال «برای معلم، برای ایران» می‌باشد که برنامه‌های متنوعی در سطح استان در هفته معلم برگزار خواهد شد که هدف  از آن، ارج نهادن به مقام شامخ معلم و قدردانی از زحمات این قشر فرهیخته است

وی تصریح نمود : غبارروبی قبور مطهر شهدای معلم و دیدار با خانواده‌های آنان، سخنرانی پیش از خطبه‌های نمازجمعه این هفته شهر بوشهر و برگزاری میز خدمت، برنامه سپاس معلم، شب شعر معلمانه، مسابقات ورزشی، نشست صمیمی با دانشجومعلمان دانشگاه فرهنگیان، تجلیل از معلمان بسیجی ، بخشی از برنامه‌های اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر در هفته بزرگداشت مقام معلم می‌باشد. 

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر گفت : این استان توانست با دارا بودن ۳ معلم نمونه کشوری در ارزیابی معلمان نمونه کشوری که توسط وزارت آموزش و پرورش صورت پذیرفت، تنها استانی باشد که سه معلم نمونه کشوری آقایان بهرام شفیعی از شهرستان دشتستان، حسین خلیفه و سرکار خانم حمیده صداقت از شهرستان بوشهر توانستند به عنوان معلم نمونه در سطح کشور انتخاب شوند.

گفتنی است در حاشیه این نشست خبری به جهت گرامیداشت یاد و خاطر معلم فرهیخته زنده یاد سید جعفر حمیدی، سالن جلسات اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر به نام این مجاهد علم و ادب نام‌گذاری شد.

خبرنگار : دانش آموز : امیر محمد صادقی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار