معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌کل آموزش و پرورش استان البرز:

۱۳ آبان نماد بصیرت و آگاهی نسل نوجوان است

کرج(پانا)- معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌کل آموزش و پرورش استان البرز، حضور پرشور دانش‌آموزان در یوم‌الله ۱۳ آبان را نشانه آگاهی و بصیرت نسل نوجوان دانست و بر تداوم مسیر استکبارستیزی تأکید کرد.

کد مطلب: ۱۷۵۶۸۴۸
لینک کوتاه کپی شد
۱۳ آبان نماد بصیرت و آگاهی نسل نوجوان است

فرهاد منظوری، در حاشیه مراسم یوم‌الله ۱۳ آبان در گفت‌وگو با پانا  ضمن تبریک این روز به دانش‌آموزان، حضور گسترده و پرشور نسل نوجوان در این مراسم را جلوه‌ای از آگاهی، بصیرت و پایبندی آنان به آرمان‌های انقلاب اسلامی دانست.

منظوری با اشاره به شکوه و عظمت مراسم امسال اظهار کرد:  «امیدوارم با آگاهی و بصیرتی که امروز در میان نسل نوجوان شاهد آن هستیم، ادامه‌دهنده راه راستین شهدای انقلاب اسلامی، امام شهیدمان و همچنین حضرت امام سید مجتبی خامنه‌ای عزیز باشیم.»

وی با بیان اینکه مراسم امسال از شکوه و عظمت بی‌نظیری برخوردار است، افزود: «ریشه این حرکت عظیم را باید در شناخت و آگاهی دانش‌آموزان از مسائل روز جامعه جست‌وجو کرد. دانش‌آموزان ما در جریان جنگ‌های تحمیلی اخیر، نشانه‌های استکبارستیزی و واقعیت‌های مربوط به دشمنان را با چشمان خود مشاهده کردند و همین موضوع موجب افزایش بصیرت و شناخت آنان نسبت به مسائل زمانه شده است.»

معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌کل آموزش و پرورش استان البرز با اشاره به شور و نشاط حاکم بر مراسم ۱۳ آبان تصریح کرد: «امروز شکوه، عظمت، شور، شعور و نشاط دانش‌آموزان را در این اجتماع بزرگ به‌خوبی مشاهده می‌کنیم. این حضور گسترده نشان می‌دهد که نسل نوجوان ما نسلی آگاه، هوشیار و مسئولیت‌پذیر است و نسبت به مسائل کشور و اتفاقات پیرامون خود بی‌تفاوت نیست.»

وی ادامه داد: «این میزان از حضور دانش‌آموزان در طول سال‌های گذشته کم‌نظیر بوده است و پیام روشنی برای دشمنان دارد؛ اینکه مردم ایران آگاه هستند و حتی دانش‌آموزان در سن نوجوانی نیز از شناخت و آگاهی لازم برخوردارند و نسبت به مسائل روز جامعه و زمانه خود واقف هستند.»

منظوری با تأکید بر نقش نسل نوجوان در زنده نگه‌داشتن آرمان‌های انقلاب اسلامی بیان کرد: «دانش‌آموزان امروز ادامه‌دهندگان راه شهدای عزیزمان، به‌ویژه شهدای مظلوم مدرسه شجره طیبه میناب هستند. این حضور نشان می‌دهد که مسیر ایثار، مقاومت و پایبندی به ارزش‌ها همچنان ادامه دارد و با استحکام بیشتری از گذشته دنبال خواهد شد.»

وی با اشاره به فرمایش امام خمینی(ره) مبنی بر اینکه «پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت شما آسیبی نرسد»، گفت: «دانش‌آموزان عزیز ما امروز با حضور آگاهانه خود، حمایت و پشتیبانی از جایگاه رفیع ولایت و امامت را به نمایش گذاشته‌اند.»

معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌کل آموزش و پرورش استان البرز اضافه کرد: «قطعاً هر اندازه وحدت، همدلی، آگاهی و بصیرت در جامعه تقویت شود، دشمنان در رسیدن به اهداف خود مأیوس‌تر خواهند شد. حضور آگاهانه مردم و به‌ویژه نسل جوان و نوجوان، سرمایه‌ای ارزشمند برای حفظ انسجام و اقتدار کشور است.»

منظوری همچنین از حضور دانش‌آموزان و فرهنگیان در این مراسم قدردانی کرد و گفت: «بار دیگر از حضور ارزشمند یکایک دانش‌آموزان عزیز، معلمان و فرهنگیان گرامی که با احساس مسئولیت در این عرصه حضور پیدا کردند، صمیمانه تشکر می‌کنم. باید بدانیم هر قدمی که در مسیر آگاهی، بصیرت، حفظ ارزش‌ها و پاسداری از آرمان‌های کشور برداشته می‌شود، ارزشمند و ماندگار خواهد بود.»

وی در بخش پایانی سخنان خود با تأکید بر اینکه مبارزه با استکبار به یک روز خاص محدود نمی‌شود، خاطرنشان کرد: «۱۳ آبان متعلق به یک روز در تقویم نیست؛ چراکه استکبار تنها در یک روز خود را نشان نمی‌دهد، بلکه در عرصه‌ها و موقعیت‌های مختلف حضور دارد. به همین دلیل، مقابله با استکبار نیز نیازمند آگاهی، هوشیاری و بصیرت همیشگی است.»

منظوری ادامه داد: «روز ملی مبارزه با استکبار جهانی فرصتی برای یادآوری ضرورت حفظ این آگاهی و تجدید پیمان با آرمان‌های انقلاب اسلامی است. امروز دانش‌آموزان ما با حضور خود این پیام را به اثبات رساندند که نسبت به سرنوشت کشورشان احساس مسئولیت دارند و در مسیر دفاع از ارزش‌ها و آرمان‌های ملی و انقلابی ایستاده‌اند.»

وی در پایان تأکید کرد: «حضور پرشور دانش‌آموزان در این مراسم نشان‌دهنده زنده بودن روحیه استکبارستیزی در نسل نوجوان است؛ نسلی که با آگاهی، بصیرت و مسئولیت‌پذیری می‌تواند ادامه‌دهنده مسیر شهدای عزیزمان باشد و برای ساختن آینده‌ای پرافتخار برای ایران اسلامی تلاش کند.»

 

خبرنگار : دانش‌آموز: مهرسا خدری

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار