مدیر مدرسه پیشران ناحیه ۴ کرج:

مدرسه پیشران، دانش‌آموز را از حفظ کردن به فکر کردن می‌رساند

کرج(پانا)- مدیر مدرسه پیشران ناحیه ۴ کرج با تأکید بر اینکه آموزش در این مدارس تنها به انتقال مطالب درسی محدود نمی‌شود، گفت: در مدرسه پیشران تلاش می‌کنیم دانش‌آموزان را با پرسشگری، تجربه، فعالیت گروهی و حل مسئله، از حفظ کردن به فکر کردن برسانیم .

کد مطلب: ۱۷۳۱۹۲۸
لینک کوتاه کپی شد
مدرسه پیشران، دانش‌آموز را از حفظ کردن به فکر کردن می‌رساند

مارال پهلوان در گفت‌وگو با پانا درباره تفاوت مدرسه پیشران با مدارس دیگر اظهار کرد: «تفاوت اصلی این مدارس در نوع نگاه به آموزش است؛ دانش‌آموز تنها شنونده مطالب نیست، بلکه در فرآیند یادگیری نقش فعال دارد باید فکر کند، سؤال بپرسد، آزمایش کند و خودش به پاسخ برسد.»

وی افزود: «مدرسه زمانی می‌تواند در مسیر پیشران بودن قرار بگیرد که این رویکرد در رفتار و عملکرد مدیر، معلم و دانش‌آموز دیده شود. استفاده از روش‌های آموزشی خلاقانه و جذاب  به مشارکت بیشتر دانش‌آموزان در فرآیند یادگیری کمک می‌کند.»

پهلوان، تغییر عادت‌های آموزشی گذشته را یکی از مهم‌ترین چالش‌های این مسیر دانست و بیان کرد: «برخی معلمان و والدین به شیوه‌های سنتی آموزش عادت داشتند و تصور می‌کردند مدرسه بیشتر به معنای مشق و نمره است. تلاش کردیم با آموزش معلمان و گفت‌وگو با والدین، اهمیت مهارت‌هایی مانند حل مسئله، کارگروهی و یادگیری مستقل را بیشتر مورد توجه قرار دهیم.»

مدیر مدرسه پیشران درباره حفظ تعادل میان پیشرفت تحصیلی و رشد اخلاقی دانش‌آموزان گفت: «موفقیت تحصیلی زمانی ارزشمند است که در کنار آن، دانش‌آموز مسئولیت‌پذیری، احترام به دیگران و رفتار مناسب اجتماعی را نیز یاد بگیرد. به همین دلیل، فعالیت‌های گروهی و برنامه‌های مشارکتی را در فرآیند تربیتی دانش‌آموزان مورد توجه قرار می‌دهیم.»

وی نقش معلمان را در این مدل آموزشی مهم دانست و عنوان کرد: «معلم در مدرسه پیشران تنها انتقال‌دهنده اطلاعات نیست، بلکه نقش راهنما را دارد و تلاش می‌کند شرایطی ایجاد کند تا دانش‌آموز خودش به دنبال پاسخ و کشف راه‌حل برود. در این مسیر، به معلمان  فرصت داده می‌شود تا از خلاقیت و روش‌های متنوع آموزشی در کلاس استفاده کنند.»

پهلوان در پایان درباره آینده مدرسه پیشران خاطرنشان کرد: «هدف ما این است که دانش‌آموزان پس از پایان دوران مدرسه، افرادی با اعتمادبه‌نفس، علاقه‌مند به یادگیری و مسئولیت‌پذیر باشند و در هر مسیری که انتخاب می‌کنند، بتوانند برای بهتر شدن جامعه خود نقش‌آفرین باشند.»

خبرنگار : دانش‌آموز: نازنین ستاریان

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار