مسئول کتابخانه عمومی قاصدک فردیس :

کودکان با فرهنگ قیام عاشورا انس می‌گیرند

فردیس(پانا)_ مسئول کتابخانه عمومی قاصدک فردیس با هدف آشنایی کودکان و نوجوانان با دو ماه محرم و صفر گفت: قیام عاشورا حرکتی است که ضمن تقویت روحیه همدلی، مشارکت اجتماعی و انس با ارزش‌های دینی، بستری معنوی برای ترویج فرهنگ ایثار و مقاومت در میان نسل نوپا فراهم می‌کند.

کد مطلب: ۱۷۲۷۶۶۷
لینک کوتاه کپی شد
کودکان با فرهنگ قیام عاشورا  انس می‌گیرند

شهلا عبادپور، اهمیت برگزاری مراسم‌های عزاداری در ماه محرم و صفر را پیوند دادن مفاهیم عمیق مذهبی با فعالیت‌های عملی و اجتماعی برای کودکان و نوجوانان دانست و اظهار کرد: «این برنامه‌ها با رویکردی آموزشی و کاملاً متناسب با نیازهای ذهنی نسل جدید طراحی شده است تا مفاهیم تاریخی و دینی را در قالب تجربه‌ای ملموس و گروهی به مخاطبان خردسال ارائه دهد.» 

عبادپور با اشاره به پیشینه فعالیت‌های این مرکز گفت: «ما چندین سال است که به لطف خدا، برنامه‌های ویژه‌ای را در مناسبت محرم و صفر برای کودکان برگزار می‌کنیم تا آن‌ها نه تنها با نام، بلکه با فلسفه، پیام‌ها و پیامدهای قیام عاشورا آشنا شوند.»

وی در ادامه با تشریح اهداف تربیتی این حرکت، افزود: «هدف اصلی ما از ابرگزاری مراسمات عزاداری اباعبدالله الحسین فراتر از یک مراسم مذهبی ساده است؛ ما به دنبال تقویت روحیه همدلی، همیاری و مشارکت اجتماعی در کودکان از طریق حرکت گروهی هستیم. این نوع فعالیت‌ها به کودکان می‌آموزد که چگونه می‌توان در کنار هم، برای یک هدف مشترک و والا گام برداشت.»

مسئول کتابخانه قاصدک همچنین بر اهمیت تقویت هویت فرهنگی تأکید و بیان کرد: «در دنیای امروز، ایجاد حس تعلق و انس با ارزش‌های اهل‌بیت (ع) در میان نوجوانان یک ضرورت است. ما با ترویج فرهنگ ایثار، صبر و مقاومت از طریق الگوبرداری از مسیر محرم، در تلاشیم تا فضایی معنوی و در عین حال جذاب فراهم کنیم که هویت دینی و فرهنگی نسل نوپا را در بستر برنامه‌های مشارکتی تثبیت کند.»

عبادپور در پایان خاطرنشان کرد: «این مراسمات، با توجه به فضای کتابخانه و رعایت موازین سنی، به گونه‌ای اجرا می‌شود که ضمن آشنایی کودکان با سنت بزرگ محرم، خاطره‌ای ماندگار و مثبت از این مناسبت در ذهن آنان حک شود. امیدواریم که این فعالیت‌ها موجب افزایش اشتیاق کودکان برای حضور فعال‌تر در سایر برنامه‌های فرهنگی و آموزنده کتابخانه قاصدک گردد.»

 

 

خبرنگار : دانش‌آموز: نیلا بنائی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار