رئیس اداره فرهنگی، هنری، اردوها و فضاهای پرورشی آموزش و پرورش استان البرز:

۱۰۰۰ پایگاه تابستانی برای دانش‌آموزان البرزی راه‌اندازی شد

کرج(پانا)- رئیس اداره فرهنگی، هنری، اردوها و فضاهای پرورشی آموزش و پرورش استان البرز از اجرای طرح غنی‌سازی اوقات فراغت دانش‌آموزان در تابستان ۱۴۰۵ با شعار «تابستان، میدان نقش و اراده، با میدان‌داری نسل بعثت» خبر داد و گفت: تابستان امسال ۱۰۰۰ پایگاه تابستانی برای دانش‌آموزان البرزی راه‌اندازی شده است.

کد مطلب: ۱۷۲۲۲۹۷
لینک کوتاه کپی شد
۱۰۰۰ پایگاه تابستانی برای دانش‌آموزان البرزی راه‌اندازی شد

 علی قبادی در گفت‌وگو با پانا با اشاره به برنامه‌ریزی‌های جامع برای بهره‌مندی حداکثری دانش‌آموزان از فرصت تابستان اظهار کرد: «امسال ۱۰۰۰ پایگاه تابستانی در سراسر استان البرز با هدف جهت‌دهی به اوقات فراغت دانش‌آموزان در ساحت‌های شش‌گانه تربیتی فعال شده‌اند.»

وی با بیان اینکه در تابستان گذشته ۹۷۹ پایگاه میزبان ۱۳۰ هزار و ۵۳۳ دانش‌آموز بودند، افزود: «براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده، پیش‌بینی می‌شود در تابستان پیش رو حدود ۱۵۰ هزار دانش‌آموز در کلاس‌های آموزشی، مهارتی و تربیتی مشارکت کنند.»

قبادی تصریح کرد: «این پایگاه‌ها شامل ۱۳ کانون فرهنگی و تربیتی، ۳ اردوگاه تربیتی، ۹ پژوهش‌سرای دانش‌آموزی، ۸ دارالقرآن، ۲۳۷ فضای ورزشی درون و برون‌مدرسه‌ای و ۵۰۰ پایگاه مدرسه‌ای است که با بهره‌گیری از توان ۴۰۰۰ مربی و عامل اجرایی، فعالیت‌های خود را از ابتدای تیرماه تا ابتدای شهریورماه به صورت حضوری برگزار می‌کنند.»

رئیس اداره فرهنگی‌وهنری آموزش و پرورش البرز به تنوع رشته‌ها اشاره کرد و گفت: «کلاس‌های آموزشی در رشته‌های دینی، قرآنی، مهارتی، هنری، ورزشی، علمی، رسانه و فضای مجازی، هوش مصنوعی و مهارت‌های زندگی برنامه‌ریزی شده است. همچنین سه اردوگاه متمرکز استانی برای برگزاری اردوهای سناریومحور در اختیار دانش‌آموزان قرار خواهد گرفت.»

وی با اشاره به تقارن ایام محرم و صفر با تابستان، افزود: «علاوه‌بر برگزاری اردوهای دانش‌آموزی، موکب‌های ایام محرم و صفر نیز در کانون‌های فرهنگی و تربیتی استان جهت تعمیق باورهای دینی برپا خواهد شد.»

رئیس اداره فرهنگی، هنری، اردوها و فضاهای پرورشی آموزش و پرورش البرز در پایان تأکید کرد: «تیم‌های ارزیابی و نظارت برای پایش مستمر پایگاه‌ها تشکیل شده است تا کیفیت فعالیت‌ها حفظ شود.هزینه‌ کلاس‌ها براساس تعرفه‌های مصوب شورای آموزش و پرورش هر منطقه و با در نظر گرفتن زیست‌بوم فرهنگی و اقتصادی آن ناحیه تعیین شده است.»

 

 

 

 

خبرنگار : دانش‌آموز: امیررضا خروطی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار