رئیس اتحادیه پوشاک فردیس:

۱۴ واحد صنفی فردیس اخطار گرفتند

فردیس(پانا)_ رئیس اتحادیه پوشاک فردیس بر تشدید نظارت‌های صنفی تأکید کرد و گفت: ویترین‌های نامتعارف و عرضه البسه نامناسب خط قرمز بازرسان بوده و در همین راستا اخطاریه برای ۱۴ واحد صنفی متخلف در فردیس صادر شد.

کد مطلب: ۱۷۰۷۹۷۲
لینک کوتاه کپی شد
۱۴ واحد صنفی فردیس اخطار گرفتند

یوسف احمدی‌مقدم  از اجرای طرح ویژه نظارت بر واحد‌های صنفی پوشاک در گفت‌وگو با پانا خبر داد و افزود: «در راستای صیانت از شئونات صنفی و فرهنگی، تیم‌های بازرسی اتحادیه پوشاک و قماش‌فروشان شهرستان فردیس، نظارت میدانی بر واحد‌های صنفی را با قوت تمام دنبال می‌کنند.»

وی با اشاره به اینکه طی بازرسی دقیق از ۱۶۴ واحد صنفی پوشاک در بلوار شهدای فردیس، تعداد ۱۴ واحد به دلیل عدم رعایت شئونات صنفی، ابلاغ و اخطار رسمی دریافت کردند، اظهار کرد: «البته واحد‌های صنفی پوشاک در این شهرستان در هر شرایطی جزء بهترین و ممتازترین کسبه بوده‌اند.»

احمدی‌مقدم با تأکید بر اینکه ویترین‌های نامتعارف و عرضه البسه نامناسب، خط قرمز ماست و با متخلفان بدون کوچک‌ترین اغماضی برخورد قانونی خواهد شد، تصریح کرد: «شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف صنفی، مراتب را سریعاً به اتحادیه پوشاک گزارش دهند تا اقدام لازم صورت گیرد.»

 

 

 

خبرنگار : دانش‌آموز: هانیه ناظمی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار