مسئول بسیج فرهنگیان آموزش و پرورش ناحیه دو کرج و شهرستان فردیس:
پیروز نهایی با مردم است
فردیس(پانا)- مسئول بسیج فرهنگیان آموزش و پرورش ناحیه دو کرج و شهرستان فردیس گفت: آخرین کلمه قرآن کلمه ناس است و پیروز نهایی با مردم است.
ابولحسن معظمی در حاشیه اجتماعات مردمی شهرستان فردیس در گفتوگو با پانا عنوان کرد: «حدود ۵۰ روز مردم این کشور مبعوث شدهاند؛ چیزی که رهبر شهید به ما گفتند این بود که اگر کشور ما را تهدیدی کنند حتما مردم مبعوث میشوند و امروز میبینیم که مبعوث شدند. امروز این قاب حضور مردم است انقلاب ما یک انقلاب مردمی و فرهنگی است.»
وی در ادامه افزود: «دشمنان هنوز ملت ایران را نشناخته است آنها تصور کردند که تعدادی از مردم ۱۸ و ۱۹ دیماه در خیابان آمدند و اغتشاش کردند اما میبینیم امروز مردم ما با هر پوششی پای این نظام تا آخر ایستادهاند.»
معظمی در پایان گفت: «آخرین کلمه قرآن ما کلمه ناس است، کشور ما کشوری قرآنی است و انشالله پیروزی نهایی با مردم ایران است.»
ارسال دیدگاه