معاون آموزش متوسطه آموزش‌وپرورش استان البرز:

جشنواره‌های پژوهشی، بستر پرورش انگیزه و خلاقیت در میان دانش‌آموزان هستند

کرج (پانا)–معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش‌وپرورش استان البرز گفت: جشنواره‌های پژوهشی، بستر پرورش انگیزه و خلاقیت در میان دانش‌آموزان هستند که نقش مهمی در شکوفایی استعدادها، و توسعه فرهنگ پژوهش در میان دانش‌آموزان دارند.

کد مطلب: ۱۶۶۷۵۸۰
لینک کوتاه کپی شد
جشنواره‌های پژوهشی، بستر پرورش انگیزه و خلاقیت در میان دانش‌آموزان هستند

 فرزین خرسندی در گفت‌وگو با خبرنگار پانا اظهار کرد: «جشنواره‌ها و رقابت‌های علمی و پژوهشی، فرصتی ارزشمند برای بروز و دیده شدن توانایی‌های دانش‌آموزان است. »

وی بیان کرد: «مراسم تقدیر و جشنواره‌هایی که برای دانش‌آموزان پژوهشگر برگزار می‌شود، علاوه‌بر جنبه‌  نمادین، کارکرد آموزشی و تربیتی نیز دارند. این برنامه‌ها نه تنها باعث رشد روحیه تلاش‌گری در دانش‌آموزان می‌شود، بلکه فرهنگ توجه به علم و تجربه را در فضای مدارس گسترش می‌دهد.  »

خرسندی خاطرنشان کرد: «امروزه پژوهش به بخشی جدایی‌ناپذیر از آموزش تبدیل شده است. اگر دانش‌آموزان از سنین پایین با لذت کشف، آزمایش و تولید فکر آشنا شوند، در آینده به نسلی تبدیل خواهند شد که برای حل مسائل کشور از مسیر علم و خلاقیت وارد می‌شوند، نه از تکرار و حفظ صرف مطالب.  »

معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش‌وپرورش البرز با اشاره به اهمیت استمرار برنامه‌ها گفت: «تداوم این‌گونه جشنواره‌ها و پشتیبانی جدی از فعالیت‌های پژوهشی، نقش موثری در شکل‌گیری نسلی پویا و پژوهشگر دارد. امید است با همکاری مدارس، معلمان و خانواده‌ها، این مسیر با انگیزه و جدیت بیشتری ادامه یابد.»

در پایان، خرسندی بر ضرورت توجه به قدردانی از دانش‌آموزان موفق تأکید کرد و گفت: «تشویق، یکی از بنیادی‌ترین عوامل رشد است؛ وقتی تلاش دانش‌آموزان دیده شود، آنان احساس ارزشمندی می‌کنند و همین احساس، نقطه شروعی برای حرکت‌های بزرگ در مسیر علم و پژوهش خواهد بود.»

 

خبرنگار : دانش‌آموز: دیانا محمدی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار