فرمانده ناحیه مقاومت بسیج امام رضا(ع) :

فردیس غرق در شور مهدوی شد

کرج (پانا) ـ فرمانده ناحیه مقاومت بسیج امام رضا(ع) گفت: جشن میلاد باسعادت حضرت صاحب‌الزمان (عج) با حضور پرشور و گسترده اقشار مختلف مردم در شهرستان فردیس، در حدفاصل کانال فردیس تا فلکه سوم این شهرستان برگزار شد و جلوه‌ای کم‌نظیر از شور، نشاط و ارادت مهدوی را به نمایش گذاشت.

کد مطلب: ۱۶۶۱۷۲۵
لینک کوتاه کپی شد
فردیس غرق در شور مهدوی شد

سرهنگ پاسدار جعفر فلاح‌نژاد در آیین جشن نیمه شعبان که با حضور  مردم، خانواده‌ها، نوجوانان و کودکان در شهرستان فردیس  برگزاری شد در گفت‌وگو با پانا عنوان کرد: « جشن نیمه شعبان   صحنه جلوه‌هایی از همدلی، مشارکت اجتماعی و عشق به امام عصر(عج) بود که در وجود اقشار مختلف مردم موج می‌زد.»

وی افزود: «این مراسم با برپایی بیش از ۵۰ موکب فرهنگی و پذیرایی همراه بود که هر یک با ارائه خدمات متنوع، از میزبانی و توزیع نذورات گرفته تا اجرای برنامه‌های فرهنگی و آموزشی، پذیرای شهروندان بودند. فعالیت این موکب‌ها نقش مهمی در ایجاد فضایی سرشار از شور مهدوی و نشاط اجتماعی در قلب مردم فردیس ایفا کرد.»

فلاح‌نژاد اضافه کرد: «از بخش‌های شاخص این جشن بزرگ می‌توان به برگزاری ویژه‌برنامه‌های «کودک و خانواده»، اجرای مولودی‌خوانی، سرودهای مذهبی، برنامه‌های شاد و آموزنده، فضاسازی محیطی متناسب با ایام نیمه شعبان و همچنین نورافشانی شب میلاد اشاره کرد؛ برنامه‌هایی که با استقبال چشمگیر مردم همراه شد و حال‌وهوایی معنوی و در عین حال بانشاط به مراسم بخشید.»

 فرمانده ناحیه مقاومت بسیج امام رضا(ع) چنین برنامه‌هایی جلوه‌ای از عشق و ارادت مردم فردیس به امام حی و حاضر، حضرت ولی‌عصر(عج) دانست  و تأکید کرد: «این مراسم نمادی از همبستگی اجتماعی، وحدت مردمی و مشارکت گسترده در برگزاری مناسبت‌های دینی و مذهبی است که هرساله با شکوه ویژه‌ای برگزار می‌شود.»

گفتنی است جشن بزرگ نیمه شعبان در فردیس، با مشارکت نهادهای مردمی و فرهنگی و همراهی دستگاه‌های اجرایی برگزار شد و بار دیگر ظرفیت بالای مردمی این شهرستان در برگزاری آیین‌های مذهبی را به نمایش گذاشت.

 

خبرنگار : دانش‌آموز: هانیه ناظمی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار