دانشآموز رشته رزمی ووشو ساندا:
قهرمانی انگیزه رسیدن به تیم ملی است
ساوجبلاغ (پانا)-دانشآموز رشته رزمی ووشو ساندا در استان البرز با کسب ۸ پیروزی بدون باخت در لیگ شهرستانی استان البرز، قهرمانی خود را انگیزهای برای رسیدن به تیم ملی عنوان کرد.
مژده رجایی در گفتوگو با پانا عنوان کرد: «در رشته رزمی ووشو ساندا فعالیت دارم ، و خوشحالم که توانستم قهرمان لیگ شهرستانی استان البرز را با ۸ سانس بدون باخت بدست آورم.»
وی اضافه کرد: «مدال طلا منطقهای بهانهای شد تا این ورزش را بیشتر و با انگیزه ادامه دهم.دوست دارم تا سطح تیم ملی پیش بروم و در مسابقات بینالمللی بازی کنم و با کسب مقام باعث افتخار کشورم شوم.»
رجایی در پایان توصیه کرد: «از افرادی که دوست دارند در ورزش ووشو فعالیت کنند خیلی جسور و با شجاعت کامل وارد این رشته شوند.جسارت خودشان را در این ورزش نشان دهند و برای کشور عزیزمان افتخار کسب کنند مطمئنم موفق خواهند شد.»
ارسال دیدگاه