آغاز کنگره ملی۵۵۸۰ شهید استان البرز

ورزشگاه انقلاب البرز میعادگاه روایت شهدا

کرج(پانا) -کنگره ملی ۵۵۸۰ شهید استان البرز، نخستین روز برگزاری خود را با حضوری گسترده و پرشور عموم مردم آغاز کرد؛ روزی که ورزشگاه ۶۰۰۰ نفری انقلاب کرج، به میعادگاه دل‌هایی بدل شد که برای ادای احترام به نام و راه شهدا گرد هم آمده بودند.

کد مطلب: ۱۶۴۷۳۰۹
لینک کوتاه کپی شد
آغاز کنگره ملی۵۵۸۰ شهید استان البرز

 ۲۵ آذر ۱۴۰۴، کنگره ملی ۵۵۸۰ شهید استان البرز، نخستین روز برگزاری خود را با حضوری گسترده و پرشور از عموم مردم آغاز کرد؛ روزی که ورزشگاه ۶۰۰۰ نفری انقلاب کرج، به میعادگاه دل‌هایی بدل شد که برای ادای احترام به نام و راه شهدا گرد هم آمده بودند.

از همان ورودی ورزشگاه، فضای کنگره رنگ و بوی حماسه و روایت به خود گرفته بود؛ غرفه‌های متنوع فرهنگی، هنری و محتوایی، پذیرای مردمی بودند که پیش از ورود به سالن اصلی، در میان تصاویر، آثار و یادمان‌های شهدا قدم می‌زدند و با بخش‌هایی از تاریخ ایثار و مقاومت این سرزمین آشنا می‌شدند.

با ورود حاضران به ورزشگاه، آیین افتتاحیه با قرائت آیاتی چند از کلام‌الله مجید آغاز شد؛ در ادامه برنامه، سردار علیرضا حیدرنیا، فرمانده سپاه امام حسن مجتبی(ع) استان البرز، با ایراد سخنرانی، به تبیین جایگاه والای شهدا در حفظ عزت، استقلال و امنیت کشور پرداخت و بر ضرورت زنده نگه داشتن فرهنگ ایثار و مقاومت در جامعه تأکید کرد.

از بخش‌های مهم برنامه روز نخست، پخش ویدئویی از بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی بود؛ دیداری که حضرت آقا چندی پیش با عوامل و دست‌اندرکاران برگزاری کنگره داشتند. رهبر انقلاب در این ویدئو، ضمن بیان نکاتی راهبردی درباره اهمیت زنده نگه داشتن یاد شهدا، سلام و پیام محبت‌آمیز خود را به مردم استان البرز ابلاغ کردند.

بخش اصلی و محتوایی برنامه، اجرای نمایشی فاخر و میدانی،بزرگ‌ترین نمایش تبیینی کشور با عنوان «راهبندان» بود که برای نخستین‌بار به اجرا درآمد؛ نمایشی که با زبان هنر، روایتی عمیق و اثرگذار از مجاهدت، ایثار و شهادت فرزندان این مرز و بوم را پیش چشم مخاطبان به تصویر کشید. فضای حاکم بر ورزشگاه در طول اجرای این بخش، آمیخته‌ای از تأمل و همدلی بود و همراهی مردم نشان می‌داد روایت شهدا همچنان زنده و اثرگذار، با دل‌های مخاطبان پیوند دارد.

در پایان برنامه‌‌ روز نخست، نورافشانی در فضای بیرونی ورزشگاه، نقطه پایانی بر یک روز به‌یادماندنی و معنوی شد؛ روزی که بیش از آنکه صرفاً یک مراسم باشد، تجلی پیوند مردم با فرهنگ شهادت و آغاز مسیری تازه برای تداوم روایت شهدا در جامعه بود.

کنگره ملی ۵۵۸۰ شهید استان البرز، در نخستین روز خود، نشان داد که یاد شهدا نه متعلق به گذشته، بلکه زنده و جاری در قلب امروز مردم این سرزمین است.

این گنگره از ۲۵آذرماه  تا  ۴ دیماه  در ورزشگاه  انقلاب کرج برای عموم مردم دایر می‌باشد. 

خبرنگار : دانش‌آموز:ملیکابهروزی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار