مدیر دبیرستان سیدجواد جوادی:

شهید مدرس؛ نماد بیداری و آزادگی در تاریخ ملت ایران است

کرج(پانا)-مدیر دبیرستان شهید سیدجواد جوادی گفت:شهادت سیدحسن مدرس در آذرماه ۱۳۱۶، نقطه‌ای روشن از مقاومت اندیشه در برابر استبداد و بی‌عدالتی بود؛ مردی که تمام عمر خود را صرف دفاع از آزادی، ایمان و حق مردم کرد و نامش تا همیشه در حافظه‌ی عدالت‌خواهان ماندگار شد.

کد مطلب: ۱۶۴۱۸۱۶
لینک کوتاه کپی شد
شهید مدرس؛ نماد بیداری و آزادگی در تاریخ ملت ایران است

مریم نظری به مناسبت شهادت سید حسن مدرس و روز مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با پانا عنوان کرد:«سیدحسن مدرس، از برجسته‌ترین روحانیون و سیاست‌مداران دوران مشروطه، با اندیشه‌ای روشن و نگاهی دینی‌ـ‌ملی، مسیر تازه‌ای در مبارزه با سلطه و خودکامگی گشود.وی در سال‌های پرآشوب پس از مشروطه، با حضور فعال در مجلس، پرچم دفاع از استقلال ایران و حقوق ملت را برافراشت و بی‌پروا در برابر قدرت‌های خودکامه ایستاد.»

وی بااشاره به  شدت گرفتن فشارهای سیاسی و تلاش حکومت وقت برای حذف صداهای مخالف افزود:« در دوران سلطنت رضاشاه، هنگامی که بسیاری از شخصیت‌های سیاسی سکوت کردند، مدرس همچنان بر اصول خود پای می‌فشرد و با صراحت از وابستگی شدید حکومت به بیگانگان انتقاد کرد.همین صراحت، زمینه‌ساز تبعید او شد.» 

نظری ادامه داد:«امروز، یاد و نام سیدحسن مدرس همچنان در تاریخ معاصر ایران می‌درخشد؛ نماد مردی که ایمان را با سیاست، و عشق به مردم را با صداقت در عمل پیوند زد. اندیشه‌ او الهام‌بخش نسل‌هایی است که حق‌طلبی و آزادگی را آرمان خود می‌دانند.»

وی در پایان صحبت‌هایش اضافه کرد:«این شهید   پس از سال‌ها تبعید در کاشمر، در شب دهم آذرماه سال ۱۳۱۶ به شهادت رسید.شهادت او نه‌تنها پایان زندگی یک روحانی مبارز، بلکه آغاز فصلی تازه در تاریخ بیداری ملت ایران بود؛ فصلی که الگوی مردان آزادی‌خواه و عدالت‌جو شد.»

 

خبرنگار : دانش‌آموز:سوگندمقدم

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار