کارشناس تغذیه در البرز:

مصرف روزانه آب چغندر، فشار خون بالا را کاهش می‌دهد

کرج(پانا)_ کارشناس تغذیه در استان البرز گفت: نوشیدن روزانه یک لیوان آب چغندر به‌طور ناشتا، می‌تواند به‌عنوان یک راهکار طبیعی و مؤثر برای کنترل و کاهش فشار خون بالا عمل کند.

کد مطلب: ۱۶۳۵۷۱۱
لینک کوتاه کپی شد
مصرف روزانه آب چغندر، فشار خون بالا را کاهش می‌دهد

محدثه علیزاده در گفت‌وگو با پانا عنوان کرد: « چغندر به‌دلیل دارا بودن مقادیر بالای نیترات رژیمی، یک گزینه غذایی بسیار عالی برای بیماران مبتلا به فشاری خون بالا است.»

وی ادامه داد: « نیترات موجود در چغندر پس از مصرف، در بدن به اکسید نیتریک تبدیل می‌شود. این مولکول با شل کردن و گشاد کردن عروق خونی، به بهبود جریان خون و در نهایت کاهش قابل‌توجه فشار خون کمک می‌کند.»

این کارشناس تغذیه اظهار کرد: « برای دستیابی به بهترین نتیجه، توصیه می‌شود  نوشیدن جغندر  به‌صورت تازه و طبیعی تهیه و به‌طور ناشتا مصرف شود. این عمل می‌تواند اثرات کاهندگی فشار خون را به‌طور محسوسی افزایش دهد.»

وی تاکید کرد: « اگرچه آب چغندر یک مکمل طبیعی مفید است،اما به هیچ‌وجه جایگزین داروهای تجویز شده توسط پزشک نمی‌شود و بیماران باید مصرف داروهای خود را تحت نظر پزشک ادامه دهند.»

علیزاده در پایان خاطرنشان کرد: « ادغام این نوشیدنی در یک رژیم غذایی سالم و سبک زندگی فعال، می‌تواند نقش تعیین‌کننده‌ای در مدیریت بهتر این عارضه شایع داشته باشد.»

خبرنگار : دانش‌آموز:فاطمه زهرا تجری

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار