کتاب‌فروش سیار کانون پرورشی فکری شهرستان ساوجبلاغ

خدمات فرهنگی رایگان ،فرصتی برای ترویج کتابخوانی در مناطق محروم است

ساوجبلاغ(پانا)ـ کتاب‌فروش سیار کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان شهرستان ساوجبلاغ در مدرسه حضرت زینب «صدرا» هشتگرد حضور یافت و با ارائه خدمات فرهنگی رایگان ، فرصتی برای ترویج کتابخوانی در میان دانش‌آموزان فراهم کرد.

کد مطلب: ۱۶۳۵۵۴۴
لینک کوتاه کپی شد

 علی امامی در هفته کتاب و کتابخوانی  در گفت‌وگو با پانا عنوان کرد:« بنده   از سال ۹۶ شروع به این کار کردم و تقریباً ۲۲ روستا را پوشش می دهم. هم مدارس ابتدایی و هم مدارس راهنمایی ، فعالیت من از جمله، امانت کتاب ، قصه‌گویی ، بازی‌های فکری و نمایش فیلم‌های انیمیشن کانون پرورشی و فکری کودکان و نوجوانان است. »

وی در ادامه افزود: « فیلم‌های باران میاد جرجر ،قوت به مرد کشاورز ، بچه زرنگ و فیلم‌هایی که کانون پرورشی فکری خودش ساخته است پخش می شود.یک عدالتی میان مناطق محروم برقرار کردم   که کتابخانه‌  سیار به صورت رایگان در مناطق کم برخوردار فعالیت کند و ترویج کتابخوانی را فراهم نماید. »

امامی اظهار کرد: « ما این کار را انجام می دهم تا کودکان و نوجوانان بتوانند از فعالیت‌های کتاب خانه  سیار ، کانون پرورشی فکری به نحو احسنت ،استفاده کنند.تمامی فعالیت‌های کتاب خانه  سیار روستایی ، به صورت رایگان است. هر روز دو تا روستا را پوشش می دهم ، و در این چند سال بیشتر در منطقه  ساوجبلاغ از جمله مناطق  تهران‌دشت ، چهارباغ و سمت کردان فعالیت داشته‌ام.»

 

حجم فایل ویدیویی : ۱۴.۹۱M مدت زمان فایل ویدیویی : ۰۰:۰۱:۲۵ دانلود فایل
خبرنگار : دانش‌آموزی: سحرفرهی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار