دبیر قرآن دبیرستان بشرا شهرستان فردیس:

هر کلاس به یک قاری قرآن نیاز دارد

فردیس(پانا) -دبیر قرآن دبیرستان بشرا شهرستان فردیس گفت:در راستای ارتقاء فرهنگ قرآنی و ترویج تلاوت صحیح قرآن کریم، ضرورت وجود یک قاری قرآن برای هر کلاس در مدارس احساس می‌شود.

کد مطلب: ۱۶۲۷۰۹۱
لینک کوتاه کپی شد
هر کلاس به یک قاری قرآن نیاز دارد

فریبا زمان در کلاس درس قرآن دبیرستان بشرا شهرستان فردیس عنوان کرد: وجود یک قاری متخصص در هر کلاس، به دانش‌آموزان این امکان را می‌دهد که تلاوت صحیح قرآن را یاد بگیرند و با تجوید و لحن‌های مختلف آشنا شوند.این اقدام می‌تواند تأثیر بسزایی در آموزش و یادگیری دانش‌آموزان داشته باشد.

وی افزود: قاریان می‌توانند به عنوان الگوهای عملی برای دانش‌آموزان عمل کنند و آنها را به حفظ و تلاوت قرآن تشویق نمایند.زیرا ارتباط دانش‌آموزان با قاریان حرفه‌ای، انگیزه و علاقه آنها به یادگیری قرآن را افزایش می‌دهد و به تقویت ارتباط آنها با مفاهیم قرآنی و ارزش‌های اسلامی می انجامد. 

زمان ادامه داد: ضرورت وجود قاری قرآن در هر کلاس به منظور ارتقاء فرهنگ قرآنی و ترویج تلاوت صحیح قرآن در مدارس احساس می‌شود.این اقدام می‌تواند به بهبود مهارت‌های تلاوت و تقویت ارتباط دانش‌آموزان با مفاهیم قرآنی کمک کند. 

وی در پایان گفت: پیشنهاد می‌شود که مدارس با همکاری نهادهای مربوطه، برنامه‌ای برای استخدام قاریان قرآن در هر کلاس تدوین کنند تا دانش‌آموزان از این فرصت بهره‌مند شوند و فرهنگ قرآنی را در زندگی خود نهادینه کنند.

 

 

خبرنگار : دانش‌آموز: آرتینا فلاحی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار