کارشناس تغذیه در ساوجبلاغ:
مهمترین اقدام کاهش سوءتغذیه، بهبود زیرساختهای کشاورزی است
ساوجبلاغ (پانا) - کارشناس تغذیه در شهرستان ساوجبلاغ گفت: یکی از مهمترین اقداماتی که میتوان انجام داد تا در سطح جهانی گرسنگی و سوءتغذیه کاهش یابد، بهبود زیرساختهای کشاورزی است.

امیر رضایی در گفتوگو با پانا عنوان کرد: «روز جهانی غذا بهویژه به عنوان یک رویداد بینالمللی، فرصتی برای تبیین اهمیت تامین غذا و تغذیه سالم برای همه افراد در سراسر جهان دارای اهمیت است.»
وی افزود:«این روز یادآوری می کند که هنوز میلیونها نفر دردنیا با مشکل گرسنگی و سوءتغذیه مواجهاند و باید به این مسائل توجه بیشتری داشته باشیم.همچنین، برای کشورهایی که در تامین غذای سالم و کافی برای مردم خود با چالش مواجهاند،این روز فرصتی است تا راهکارهای مناسب را مورد بررسی قرار دهند.»
رضایی اضافه کرد: «یکی از مهمترین اقداماتی که میتوان انجام داد تا در سطح جهانی گرسنگی و سوءتغذیه کاهش یابد بهبود زیرساختهای کشاورزی است.همچنین، باید به تولید غذاهای سالم و مغذی توجه بیشتری شود.درکنار این موارد،آموزش مردم در خصوص تغذیه مناسب،جلوگیری از هدر رفتن غذا و بهبود دسترسی به غذاهای سالم نیز نقش حیاتی دارد.البته، این اقدامات باید به صورت هماهنگ و جهانی انجام گیرد تا تأثیرگذاری بیشتری داشته باشد.»
این کارشناس تغذیه گفت: «در ایران نیز برنامههایی برای مبارزه با سوءتغذیه و گرسنگی وجود دارد،اما هنوز در برخی مناطق،بهویژه در مناطق روستایی،مشکل دسترسی به غذاهای مغذی و سالم وجود دارد.دولت و سازمانهای غیردولتی باید با همکاری بیشتر در این زمینه گامهای موثرتری بردارند.همچنین، فرهنگسازی برای مصرف غذاهای محلی و ارگانیک میتواند به بهبود وضعیت تغذیهای در کشور کمک کند.»
ارسال دیدگاه