کودک البرزی به مناسبت روز ملی کودک:

دنیا مانند نقاشی رنگارنگ است

کرج (پانا) - کودک البرزی به مناسبت روز ملی کودک گفت: دنیا از نظر من مانند نقاشی، رنگارنگ و پر از چیزهای مختلف است.

کد مطلب: ۱۶۱۹۱۶۴
لینک کوتاه کپی شد
دنیا مانند نقاشی رنگارنگ است

روز ملی کودک، بهانه‌ای است برای شنیدن نغمه‌های ناب کودکان؛واژه‌هایی که ساده اما شیرینند ؛به همین مناسبت، گفت‌وگویی کوتاه با دانش آموزی ۸ ساله از البرز داشته‌ایم.

۱۶ مهرماه ،روز ملی کودک است؛روزی برای یادآوری اینکه کودکان هم حق دارند دیده شوند،شنیده شوند و دوست داشته شوند.در همین روز، کنار کودکی ۸ ساله از استان البرز نشستیم تا از نگاه او، دنیا را ببینیم.

نیلا محمدی، دانش‌آموز ۸ ساله البرزی در گفت‌وگو با پانا عنوان کرد:«دنیا از نظر من ، مانند نقاشی ،رنگارنگ و پر از چیزهای مختلف است  دوست دارم پزشک شوم،چون فکر می‌کنم با درمان بیماران می توان دل آدم‌ها را شاد کرد.»

کودک البرزی از مدرسه‌اش گفت؛از زنگ ریاضی که عاشقش است، و از معلمی که شعر می‌خواند و صدایش مثل لالایی است.

وقتی پرسیدم اگر رئیس دنیا بودی،چه کار می‌کردی،گفت:«همه بچه‌های دنیا را به شهر بازی بزرگ می‌بردم تا با هم بازی کنیم و قانونی می‌ساختم که هیچ‌کس نتواند داد بزند حتی آدم بزرگ‌ها

روز ملی کودک،یادآور این است که گاهی باید با چشم‌های بچه‌ها دنیا را دید؛ساده،رنگی، و پر از امید.شاید آن‌وقت،هیچ‌کس دلش نگیرد.

خبرنگار : دانش‌آموز:دیانا محمدی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار