مدیر دبیرستان نمونه دولتی معلم ساوجبلاغ:

مدارس، پایگاه اصلی ترویج سواد رسانه‌ای در میان دانش‌آموزان هستند

ساوجبلاغ (پانا) - مدیر دبیرستان نمونه دولتی معلم گفت در دنیای امروز که رسانه‌ها نقشی اساسی در شکل‌دهی افکار عمومی ایفا می‌کنند، مدارس با آموزش سواد رسانه‌ای به دانش‌آموزان، مسئولیت مهمی در تربیت نسل آگاه و نقاد بر عهده دارند.

کد مطلب: ۱۶۱۵۹۷۶
لینک کوتاه کپی شد
مدارس، پایگاه اصلی ترویج سواد رسانه‌ای در میان دانش‌آموزان هستند

تقی اصل زارع در گفت‌وگو با پانا در رابطه با ترویج سوادرسانه در بین دانش‌آموزان بیان کرد:«دردنیای امروز که رسانه‌ها نقشی اساسی در شکل‌دهی افکار عمومی ایفا می‌کنند، مدارس با آموزش سوادرسانه‌ای به دانش‌آموزان،مسئولیت مهمی در تربیت نسل آگاه و نقاد برعهده دارند.»

اصل زارع اضافه کرد:«رسانه‌ها به بخشی جدایی‌ناپذیر از زندگی روزمره نوجوانان و جوانان تبدیل شده‌اند و حجم بالای اطلاعات منتشرشده در فضای مجازی،آنان را در معرض پیام‌های صحیح و غلط قرار می‌دهد.در چنین شرایطی،آموزش سوادرسانه‌ای در مدارس نه تنها یک ضرورت آموزشی بلکه ضرورتی فرهنگی و اجتماعی است.»

وی اظهار کرد:«دانش‌آموزان باید مهارت‌های لازم برای تحلیل محتوا،تشخیص اخبار جعلی،درک اهداف پشت پرده پیام‌های رسانه‌ای و استفاده صحیح از فضای مجازی را در مدرسه بیاموزند.مدارس می‌توانند با برگزاری کارگاه‌های آموزشی،ایجاد کلاس‌های عملی و طراحی پروژه‌های گروهی،دانش‌آموزان را به سوی مصرف آگاهانه رسانه‌ها هدایت کنند.»

وی در پایان گفت:«ورود سوادرسانه‌ای به کلاس‌های درس،نه تنها موجب ارتقای توانایی‌های شناختی و تحلیلی دانش‌آموزان می‌شود،بلکه به افزایش مسئولیت‌پذیری آنان در فضای مجازی نیز کمک می‌کند.علاوه‌براین، خانواده‌ها نیز می‌توانند با همراهی مدارس و مشارکت در برنامه‌های آموزشی،نقش مؤثری در تقویت سوادرسانه‌ای فرزندان خود ایفا نمایند.»

 

خبرنگار : دانش آموز: ابوالفضل مساوات

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار