معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان البرز:

اجرای طرح «هر معلم یک راوی» به‌مناسبت هفته دفاع مقدس در مدارس البرز

همایش «وطن‌بان» با حضور اعضای پیشتازان دانش‌آموز سازمان دانش‌آموزی هفته آینده برگزار می‌شود

کرج (پانا) - معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان البرز گفت: یکی از برنامه‌های هفته دفاع مقدس طرح «هر معلم یک راوی» است که به منظور انتقال روایت ایستادگی و امید از طریق معلمان اجرا خواهد شد و هدف این است که ۲۶ هزار روایت در مدارس استان جمع‌آوری شود.

کد مطلب: ۱۶۱۳۳۳۷
لینک کوتاه کپی شد
اجرای طرح «هر معلم یک راوی» به‌مناسبت هفته دفاع مقدس در مدارس البرز

فرهاد منظوری  در حاشیه  برگزاری   نمایش خیابانی   دانش‌آموزان استان البرز که به‌مناسبت هفته دفاع مقدس در اداره کل آموزش و پرورش برگزار شد  در گفت‌وگو  با  پانا از برنامه‌های ویژه‌ای برای گرامیداشت هفته دفاع مقدس خبر داد و عنوان کرد: « برنامه‌های هفته دفاع مقدس به منظور پاسداشت یاد و خاطره شهدا و ایثارگران طراحی شده‌اند که  در پایان این هفته، نتایج این برنامه‌ها مورد بررسی قرار خواهد گرفت.»

منظوری در ادامه به تشریح برنامه‌های پیش‌بینی شده پرداخت و گفت: «یکی از این برنامه‌ها تحت عنوان «زنگی به رنگ مهر و مقاومت» خواهد بود که در آن صدای مهر در ۲ هزار و ۲۰۰ مدرسه طنین‌انداز خواهد شد. همچنین طرح «هر معلم یک راوی» به منظور انتقال روایت ایستادگی و امید از طریق معلمان اجرا خواهد شد و هدف این است که ۲۶ هزار روایت در مدارس استان جمع‌آوری شود.»

وی همچنین از برگزاری مراسم گرامیداشت دفاع مقدس در تمامی مدارس استان خبر داد و افزود: «طرح «هم‌سرایان مقاومت» نیز شامل اجرای سرودهای همگانی در ۲ و ۲۰۰ مدرسه خواهد بود. در این راستا، سرودهای «ای ایران» و «فتح» در این مدارس اجرا خواهند شد و پرچم جمهوری اسلامی ایران نیز در تمامی مدارس به اهتزاز درخواهد آمد.»

منظوری به طرح «چشم و چراغ» هم اشاره  و بیان کرد: «این طرح به یاد فرمایش امام خمینی (ره) در مورد شهدا طراحی شده است و شامل دیدار هزار و چهارصد و چهار نفر از دانش‌آموزان و معلمان با خانواده‌های معظم شهدا خواهد بود. این برنامه‌ها به منظور آشنایی دانش‌آموزان با شهیدان محله خود طراحی شده است.»

معاون  پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان البرز از طرح «۵ هزار و پانصد و هشتاد ستاره خبر داد که به نام شهدای استان البرز نام‌گذاری شده است.این طرح شامل نصب نام و تصویر شهدای استان در کوچه‌ها و خیابان‌های شهر خواهد بود تا دانش‌آموزان با سیره و زندگی این شهیدان آشنا شوند.»

منظوری همچنین از برگزاری مسابقه‌ای تحت عنوان «در مسیر ولایت و دفاع مقدس»که به منظور آشنایی همکاران با اندیشه‌های مقام معظم رهبری در زمینه دفاع مقدس طراحی شده است خبر داد و عنوان کرد: «این مسابقه به دنبال ایجاد فضایی برای تبادل نظر و تفکر در مورد دفاع مقدس خواهد بود.»

وی در خصوص  برنامه‌های فرهنگی دیگر در هفته دفاع مقدس اظهار کرد: «در هفته آینده، همایش «وطن‌بان» با حضور اعضای پیشتازان دانش‌آموز سازمان دانش‌آموزی استان برگزار خواهد شد و در این راستا، برنامه‌ای تحت عنوان «قاب حماسه»  برای اکران ۸ فیلم مرتبط با دفاع مقدس در سینما مدرسه در نظر گرفته شده است.»

منظوری همچنین از برگزاری شب شعر و خاطره برای دانش‌آموزان و همکاران  خبرداد و گفت: «این محفل انس با شهدا به منظور تجلیل از پیشکسوتان دفاع مقدس و رزمندگان دیروز به عنوان الگوهای امروز برگزار خواهد شد.»

در پایان، وی به تجلیل از شهدای دفاع مقدس و برگزاری مراسم عطرافشانی مزار شهدا اشاره  و خاطر نشان کرد: «این مراسم با حضور دانش‌آموزان و اجرای سرودهای مختلف در مزار شهدا برگزار خواهد شد تا یاد و خاطره این عزیزان زنده نگه داشته شود.»

خبرنگار : دانش‌آموز:شایان ابراهیمی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار