فعال و رزمنده جنگ تحمیلی:

حمایت‌های مردمی نقش پررنگی در پیروزی سربازان داشت

کرج(پانا)-یکی از فعالان و رزمندگان جبهه که در آن زمان کمک و حمایت‌های مردمی را به دست سربازان و رزمندگان می‌رساند گفت:حمایت‌های مردم بسیار زیاد بوده که موجب ایجاد انگیزه و رغبت در سربازان شده‌ است.

کد مطلب: ۱۶۱۰۶۹۰
لینک کوتاه کپی شد
حمایت‌های مردمی نقش پررنگی در پیروزی سربازان داشت

فرامرز فلاح نژاد در گفت‌وگو با پانا بیان کرد:درآن روزها مردم از خواب که بیدار می‌شدند شروع به تهیه‌ ماست،نان و تنقلات برای جبهه‌ها می‌کردند، چه مرد و چه زن برای کمک و امداد‌رسانی به جبهه‌ها از جان و تن  خود مایه می‌گذاشتند.»

وی فزود:«فقط خوراک نبود،بلکه زنان گرد هم جمع می‌شدند و یک تکه پارچه را به هزاران لباس و شلوار تبدیل می‌کردند،مردها این خوراک‌ها و پوشاک را از زنان تحویل می‌گرفتند و با ماشین‌هایی که در اختیار داشتند به سنگر‌ها و پایگاه‌ها می‌بردند.»

این رزمنده عنوان کرد:«اگر حمایت‌های مردم پشت جبهه نبود،ما نمی‌توانستیم در جنگ‌  موفق شویم،مردم ایران به صورت خود‌جوشانه برای ما خدمت می‌کردند.»

وی در پایان گفت:«در زمان جنگ،خدمات ما دو طرفه بود،مردم شریف ایران در هر منطقه‌ای برای جبهه‌ها خدمات‌رسانی میکردند،ما هم تمام تلاش خود را برای حفظ خاک و میهن خود به کار می‌گرفتیم.»

 

خبرنگار : دانش‌آموز:ملینا صادقی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار