کارشناس فناوری اطلاعات در استان البرز:

نقش فناوری اطلاعات در آموزش و یادگیری برجسته‌تر از پیش است

کرج (پانا) - کارشناس فناوری اطلاعات در استان البرز گفت: نقش فناوری اطلاعات در آموزش و یادگیری، برجسته‌تر از پیش است و تجربه دوران آموزش مجازی نشان داد که بدون حضور پررنگ فناوری، تداوم آموزش در شرایط بحران ممکن نیست.

کد مطلب: ۱۵۸۵۶۰۹
لینک کوتاه کپی شد
نقش فناوری اطلاعات در آموزش و یادگیری برجسته‌تر از پیش است

زهرا سهرابی به مناسبت روز فناوری اطلاعات در گفت‌وگو با پانا عنوان کرد: «۲۲ تیر در تقویم رسمی کشور به عنوان «روز فناوری اطلاعات» نامگذاری شده است؛ روزی که شاید در ظاهر به یک حوزه تخصصی و فنی اشاره کند اما در باطن، گویای یک تحول عمیق اجتماعی، فرهنگی و آموزشی در زیست‌بوم انسان امروزی است.»

وی افزود: «امروز فناوری اطلاعات، نه‌فقط ابزاری برای پردازش داده یا دسترسی سریع‌تر به اطلاعات بلکه بنیانی تازه برای شکل‌گیری نوع جدیدی از «زندگی آگاهانه» است. ما دیگر در عصری زندگی نمی‌کنیم که فناوری در حاشیه باشد؛ فناوری اطلاعات در متن تمام تصمیم‌ها، ارتباطات، آموزش، درمان، تجارت و حتی شیوه‌های زیستن ما قرار دارد.»

سهرابی اظهار کرد: «در این میان، نقش فناوری اطلاعات در آموزش و یادگیری، برجسته‌تر از همیشه شده است. تجربه دوران آموزش مجازی، نشان داد که بدون حضور پررنگ فناوری، تداوم آموزش در شرایط بحران ممکن نیست اما آنچه این تجربه را ارزشمندتر می‌سازد، درسی است که به ما داد. فناوری اگر به‌درستی در خدمت انسان و عدالت قرار گیرد، می‌تواند یکی از بزرگ‌ترین فرصت‌ها برای توسعه پایدار باشد.»

کارشناس فناوری اطلاعات بیان کرد: «با این حال بزرگداشت روز فناوری اطلاعات، صرفاً به معنای تقدیر از ابزارهای دیجیتال یا نوآوری‌های نرم‌افزاری نیست بلکه باید فرصتی برای بازاندیشی در مورد «عدالت فناورانه»، «سواد دیجیتال»، و «فرهنگ‌سازی برای استفاده درست از فناوری» باشد. در جهانی که سرعت تغییرات فناورانه از سرعت تدوین سیاست‌ها پیشی گرفته، بیش از هر زمان دیگری نیازمند نگاهی ژرف و آینده‌نگر به این حوزه هستیم.»

سهرابی اضافه کرد: «اکنون دیگر فناوری اطلاعات، یک گزینه نیست بلکه یک ضرورت است. کشوری که نتواند شهروندان خود را برای زیست در جهان دیجیتال تربیت کند در آینده‌ای نه‌چندان دور با شکاف‌هایی عمیق‌تر از فقر اقتصادی مواجه خواهد شد؛ شکاف‌هایی که از جنس فقر دانشی، فقر ارتباطی و فقر مشارکت هستند.»

وی گفت: «روز فناوری اطلاعات را باید بهانه‌ای برای حرکت به سوی جامعه‌ای هوشمند، یادگیرنده و مسئولانه دانست؛ جامعه‌ای که در آن فناوری نه تهدید است و نه تنها تکنولوژی، بلکه فرصتی برای زندگی بهتر است.»

خبرنگار : دانش‌آموز:ملیکابهروزی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار