آمریکا خودش ثابت کرد که چه کسی نوای حقیقیِ حقیقت را میخواند
ترامپ خواستار اخراج خبرنگار CNN شد
کرج (پانا) - خبرنگار CNN در پی انتشار خبری مخالف خواسته آمریکا، دستور اخراجش را از دونالد ترامپ گرفت. این در حالی است که همه میدانند کار خبرنگار، بیان حقیقت است نه خواسته دولتها.

در جنگ ۱۲ روزه بین کشورمان و رژیم صهیونسیتی، خسارات قابل توجهی به این رژیم دروغین زده شد. خبرنگار CNN در حال ارائه حقیقت و مطلبی کاملا عادلانه بود اما ترامپ، درخواست دیگری داشت.
ناتاشا برتراند، خبرنگار CNN گزارشی مبنی بر عدم نابودی کامل تأسیسات هستهای ایران ارائه کرده بود اما با حملهای شدیداللحن از دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا مواجه شد. ترامپ خواستار اخراج خبرنگار CNN به دلیل گزارش او علیه دروغ شد. تنها به دلیل اینکه این خبرنگار، ضعف ایران را نشان نداد.
این دولتهای زورگو، کارشان را با دروغ پیش میبرند در حالی که ادعا دارند درستکارترینِ مردم هستند. اقدامات این دولتها برای سرپوش گذاشتن بر حقیقت، اول از حمله به ساختمان صداوسیما شروع شد و حالا به پای خبرنگاران خود نیز رسیده است؛ رژیم صهیونیستی نیز چه مردم عادی و چه خبرنگاران که اخباری از میزان صدمات وارد شده به سرزمینشان منتشر میکردند را زندانی یا مجازات میکرد.
باید دانست که کار خبرنگار، بیان هرآنچه اتفاق افتاده به صورت حقیقی است نه بر طبق میل و خواسته دولتها؛ ایندفعه خودشان بار دیگر ثابت کردند که چه کسی نوای حقیقی حقیقت را میخواند.
ارسال دیدگاه