مجری جشنواره و مدرس فرهنگی استان البرز:

هدف برگزاری جشنواره‌ها نشان دادن آداب و رسوم اقوام مختلف کشور است

کرج (پانا) - مجری جشنواره و مدرس فرهنگی استان البرز گفت: پنجمین دوره جشنواره گلاب‌گیری در کرج با هدف نشان دادن آداب و رسوم اقوام مختلف کشور، گلاب‌گیری و برپایی غرفه‌های مختلف سوغات و اجرای برنامه‌های متنوع در حال برگزاری است.

کد مطلب: ۱۵۷۵۷۲۵
لینک کوتاه کپی شد
هدف برگزاری جشنواره‌ها نشان دادن آداب و رسوم اقوام مختلف کشور است

مهرناز درویش در حاشیه برگزاری جشنواره گلاب‌گیری کرج در گفت‌وگو با پانا عنوان کرد: «برای دومین بار جشنواره گلاب‌گیری استان البرز از ۱۶ تا ۳۱ خرداد همزمان با اعیاد قربان و غدیر از‌ ساعت ۱۷ تا ۲۳ روبه‌روی بوستان ایران‌زمین در عظیمیه کرج، میدان اسبی پذیرای مردم است.»

وی افزود:« این جشنواره همراه با هنرنمایی اقوام مختلف و ایجاد ۷۰ غرفه موادغذایی، سوغات و صنایع دستی شهرهای مختلف که در آن حضور دارند. هدف از برگزاری  این جشنواره نشان دادن آداب و رسوم اقوام مختلف کشور و گلابگیری  و برپایی غرفه‌ها و سوغات شهرهای مختلف و اجرای برنامه‌های متنوع برای بازدید مردم می‌باشد.»

درویش در پایان بیان کرد:«درخواست بنده این است که برپایی جشنواره‌ها  در سطح شهرها و استان‌ها بیشتر شود تا برنامه‌های شاد و مختلف اقوام ایرانی را در استان‌ها نهادینه و فرهنگسازی کنند تا مردم با اقوام مختلف کشور بیشتر آشنا شوند.»

خبرنگار : دانش‌آموز:تسنیم عقاب نشین

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار