معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان البرز:

هدف جشنواره الگوهای برتر تدریس، تقویت شایستگی‌های حرفه‌ای معلمان است

کرج (پانا) - معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان البرز گفت: افتخارآفرینی معلمان در یازدهمین جشنواره کشوری الگوهای تدریس برتر درس تفکر و سبک زندگی که با هدف تقویت شایستگی‌های حرفه‌ای معلمان انجام شد، ستودنی است؛ آن‌ها برای آموزش و پرورش استان البرز افتخار آوردند‌.

کد مطلب: ۱۵۷۱۶۴۹
لینک کوتاه کپی شد
هدف جشنواره الگوهای برتر تدریس، تقویت شایستگی‌های حرفه‌ای معلمان است

فرهاد منظوری با اشاره به اهداف این جشنواره در گفت‌وگو با پانا اظهار کرد: «یازدهمین دوره جشنواره کشوری الگوهای تدریس برتر درس تفکر و سبک زندگی با هدف تقویت شایستگی‌های حرفه‌ای معلمان برگزار شد.»

وی مطرح کرد: «این جشنواره تنوع بخشی به محیط‌های یادگیری و بهبود کیفیت یاددهی و یادگیری با تاکید بر تربیت تمام ساحتی به میزبانی استان قزوین برگزار شد، و فرهنگیان استان البرز موفق به کسب رتبه‌های دوم و سوم این جشنواره شدند.»

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان البرز ضمن تقدیر از نمایندگان البرزی در جشنواره تدریس برتر خاطرنشان کرد:«ساحره السادات حسینی و خضرا آزاد بخت با حضور در مرحله کشوری توانستند رتبه‌های دوم و سوم را به خود اختصاص دهند.»

خبرنگار : دانش‌آموز: علی سلمانی زاده

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار