نماینده مردم ساوجبلاغ، نظرآباد و طالقان در مجلس شورای اسلامی:

شهید رئیسی فردی خاضع در برابر مردم، ایستاده در برابر دشمن بود

شهید رئیسی سنگ تمام گذاشت

کرج(پانا) ـ نماینده مردم ساوجبلاغ، نظرآباد و طالقان در مجلس شورای اسلامی شهید رئیسی را خاضع در برابر مردم، ایستاده در برابر دشمن دانست و گفت: شهید رئیسی در دوران ریاست جمهوری سنگ تمام گذاشت.

کد مطلب: ۱۵۷۰۵۱۰
لینک کوتاه کپی شد
شهید رئیسی فردی خاضع در برابر مردم، ایستاده در برابر دشمن بود

علی حدادی در حاشیه مراسم سالگرد شهید رئیسی در گفت‌وگو با پانا تصریح کرد:« حجت‌الاسلام والمسلمین شهید ابراهیم رئیسی خادم جمهور به مردم خدمت کردند از همین رو مردم استقبال پورشوری از بزرگداشت این شخصیت والا مقام داشتند.»

وی مطرح کرد: «صداقت، اخلاص، شجاعت و خدمت بی‌منت از مهم‌ترین ویژگی حجت‌الاسلام والمسلمین شهید ابراهیم رئیسی بود که مسئولین باید از این ویژگی‌ها پیروی کنند.»

 نماینده مردم ساوجبلاغ، نظرآباد و طالقان با اشاره به اینکه آموزش پرورش باید راه شهید رئیسی در مدارس را ترویج دهد عنوان کرد:« ادامه دادن راه شهید رئیسی در مدارس از موضوعات جدی است که آموزش و پرورش باید ترویج راه این شهید را در دستور کار خود قرار دهد.»

وی در پایان اذعان کرد: «دولت باید فرهنگ ‌کند تا راه شهید رئیسی برای دانش‌آموزان تبیین پیدا کند.»

 

 

خبرنگار : دانش‌آموز:علی سلمانی‌زاده- امیررضا خروطی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار