امدادگر اعزامی در صحنه:

یک نفر در پی سقوط داربست در اثر باد شدید، مصدوم شد

بی‌توجهی به هشدار هواشناسی عامل اصلی حادثه بود

کرج‌ (پانا) - یک امدادگر اعزامی در استان البرز در صحنه حادثه وزش باد شدید که در کرج اتفاق افتاد، گفت: بخشی از داربست یک ساختمان نیمه‌کاره در منطقه مرکزی شهر کرج فرو ریخت و منجر به مصدومیت یک شهروند شد. تیم‌های امداد و نجات، آتش‌نشانی و اورژانس به سرعت در محل حاضر شده و عملیات نجات را انجام دادند.

کد مطلب: ۱۵۷۰۲۵۷
لینک کوتاه کپی شد
یک نفر در پی سقوط داربست در اثر باد شدید، مصدوم شد

محمد باقری در محل حادثه در گفت‌وگو با پانا اظهار کرد: «حادثه ساعت ۱۲ ظهر به ما اعلام شد و تیم ما در کمتر از ۷ دقیقه به محل رسید. یک مرد جوان زیر بخشی از داربست گرفتار شده بود و شدت باد همچنان ادامه داشت.»

وی افزود: «عملیات ایمن‌سازی محیط در اولویت قرار گرفت و پس از آن، با استفاده از تجهیزات تخصصی، قطعات فلزی داربست برش داده شد. هم‌زمان اورژانس اقدامات اولیه درمانی را آغاز کرد.»

این امدادگر ادامه داد:«بخش‌هایی از داربست همچنان معلق و بدون مهار مناسب بود که خطر سقوط مجدد ایجاد می‌کرد. با رعایت جوانب ایمنی، عملیات نجات با احتیاط کامل انجام شد.»

باقری اضافه کرد:«مصدوم حادثه پس از رهاسازی کامل، توسط اورژانس منتقل شد. طبق بررسی‌های اولیه، وی دچار شکستگی در ناحیه لگن و پا شده و نیاز به عمل جراحی دارد، اما حال عمومی‌اش پایدار است.»

وی با تأکید بر رعایت نکات ایمنی در کارگاه‌های ساختمانی بیان کرد: «در شرایط هشدار نارنجی هواشناسی، فعالیت در طبقات بالا بدون رعایت کامل ایمنی غیرمنطقی و خطرناک است.»

امدادگر اعزامی تأکید کرد: «علت اصلی حادثه، بی‌توجهی به هشدارهای جوی و نبود مهار اصولی برای داربست بوده است. لازم است مدیران پروژه‌ها به اصول ایمنی و شرایط آب‌وهوایی توجه کافی داشته باشند.»

وی در پایان از تمامی عوامل اجرایی ساختمان‌ها خواست:«با استفاده از ناظر ایمنی و توقف فعالیت در شرایط نامناسب جوی، از بروز حوادث مشابه جلوگیری کنند.»

خبرنگار : دانش آموز : محمدحسین صوفی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار