وزیر نفت خبر داد:

تشکیل کارگروه‌های تخصصی بین ایران و پاکستان

تهران (پانا) - وزیر نفت در دیدار با وزیر کشور پاکستان از تشکیل کارگروه‌های تخصصی بین ایران و پاکستان با هدف پیگیری توافق‌های کلان در حوزه مبادلات حامل‌های انرژی خبر داد.

کد مطلب: ۱۷۲۹۱۱۷
لینک کوتاه کپی شد
تشکیل کارگروه‌های تخصصی بین ایران و پاکستان

محسن پاک‌نژاد در دیدار با سیدمحسن‌رضا نقوی، وزیر کشور پاکستان، با تشریح محورهای این دیدار گفت: در این نشست، درباره موضوعات مورد علاقه دو کشور در حوزه انرژی بحث و بررسی شده و مقرر شد کارگروه‌های کارشناسی برای پیگیری و نهایی‌کردن مباحث مطرح‌شده، تشکیل شوند.

وی با اشاره به مرز خشکی طولانی ایران و پاکستان، تصریح کرد: می‌توان از این مرز به‌عنوان یکی از مزیت‌های مهم در حوزه مبادلات حامل‌های انرژی بهره برد. چهارچوب‌ها و مقدمات این موضوع مورد علاقه دو کشور، پیش از این نیز به بحث و گفت‌وگو گذاشته شده است.

پاک‌نژاد ادامه داد: براساس توافق، قرار است برای ادامه مباحث، کارگروه‌های کارشناسی از ایران به اسلام‌آباد و از پاکستان به تهران سفر کنند. 

وی با اشاره به نیازهای متقابل دو کشور، گفت: دوستان ما در پاکستان نیازمند فرآورده‌های نفتی هستند و در این زمینه، امکان صادرات از ایران وجود دارد؛ بنابراین در بخش‌هایی که توان صادرات وجود داشته باشد، پاسخ‌گوی نیاز آن‌ها خواهیم بود.

وزیر نفت تأکید کرد: در بخش‌هایی نیز با توجه به مزیت‌های سرزمینی و چهارچوب‌های جغرافیایی، می‌توانیم از این فرصت‌ها بهره‌مند شویم.

پاک‌نژاد درباره همکاری‌های گازی دو کشور، یادآور شد: در ادوار گذشته موضوع خط لوله صادرات گاز ایران به پاکستان مطرح بوده است که در این نشست درباره مباحث کلی گفت‌وگو و مقرر شد بحث‌های کارشناسی دقیق‌تر در این زمینه از سوی گروه‌های کارشناسی دنبال شود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار