بانک مرکزی اعلام کرد:
معاملات اسکناس در صرافی و بانکها باعث افزایش ذخایر ارزی شده است
تهران (پانا) - طبق اعلام بانک مرکزی، تاکنون، مجموع خرید اسکناس ارز توسط بانکها و صرافیها، به مراتب بیشتر از فروش اسکناس بوده است؛ به نحوی که بانک مرکزی مازاد خرید صرافیها و بانکها را خریداری کرده است.
در پی اصلاح سیاستهای ارزی از دی ۱۴۰۴ برای پوشش نیاز معاملاتی اسکناس و کاهش نیاز اشخاص به مراجعه به بازار غیر رسمی، به تدریج اجازه معاملات اسکناس بین اشخاص و صرافیها و بانکها در نرخ توافقی داده شد.
تا به امروز، مجموع خرید اسکناس ارز توسط بانکها و صرافیها، به مراتب بیشتر از فروش اسکناس بوده است؛ به نحوی که بانک مرکزی مازاد خرید صرافیها و بانکها را خریداری کرده است.
بدیهی است، اتخاذ سیاستهای ارزی نظیر معاملات ارزی اسکناس، امری تخصصی بوده و بانک مرکزی بنا به سیاستهای خود در این باره تصمیمگیری خواهد کرد.
ارسال دیدگاه