معاون وزیر راه: ساخت ۱۶۰۰ کیلومتر جاده بزرگراهی و ریلی سال ۱۴۰۵ در کشور هدفگذاری شد

تهران (پانا) - معاون وزیر راه و شهرسازی از هدفگذاری این وزارتخانه برای ساخت حدود ۱۶۰۰ کیلومتر جاده آزاد راه، بزرگراه و ریلی در استان‌های مختلف کشور در سال ۱۴۰۵ خبر داد.

کد مطلب: ۱۶۷۳۶۵۶
لینک کوتاه کپی شد
معاون وزیر راه: ساخت ۱۶۰۰ کیلومتر جاده بزرگراهی و ریلی سال ۱۴۰۵ در کشور هدفگذاری شد

هوشنگ بازوبند روز یکشنبه در حاشیه افتتاح یک قطعه از مسیر تعریض شده جاده هراز گفت: از این مقدار حدود هزار کیلومتر سهم بزرگراه، حدود ۲۰۰ کیلومتر آزاد راه و بیش از ۴۰۰ کیلومتر نیز ساخت خطوط جدید ریلی درکشور اضافه خواهد شد.

وی با بیان اینکه در مازندران نیز چندین طرح در حوزه زیربنایی و حمل و نقل در سال آینده اجرایی خواهد شد، افزود: بزودی قطعه سوم آزادراه تهران شمال به طول ۸ کیلومتر عملیاتی خواهد شد.

معاون وزیر راه وشهرسازی اضافه کرد: همچنین مسیر دزدبن به مرزن آباد چالوس نیز به مرحله پیمان ومناقصه گذاشته شد و به زودی این قطعه نیز اجرایی می‌شود.

بازوبند در خصوص جاده هراز نیز گفت: برای این جاده در حوزه استحفاطی استان تهران، احداث بزرگراه به بخش خصوصی واگذار و عملیات آن اجرا خواهد شد.

وی افزود: در محدوده مازندران نیز برای جاده هراز از مسیر حدود ۱۰۱ کیلومتری این جاده بیش از ۲۷ کیلومتر آن تعریض و چهارخطه نشده و باقی مانده که امیدواریم برای سال ۱۴۰۵ نیز اجرایی شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه در مجموع حدود ۱۲ هزار و ۵۰۰ کیلومتر بزرگراه، آزادراه وخطوط ریلی دردست اجرا است، تصریح کرد: از این مقدار حدود ۷ هزار و ۸۰۰ کیلومتر بزرگراه است.

بازوبند اضافه کرد درسال ۱۴۰۴ با اجرای ۱۱۵۰ کیلومتر بزرگراه درمناطق مختلف کشور افتتاح و حد نصاب جدیدی دراین بخش درکشور ثبت شد.

وی یادآور شد: در حال حاضر مسیر ریلی اردبیل به میانه به مرحله بهره برداری رسیده و راه آهن خاش به ایرانشهر و چابهار نیز ریل گذاری آن در مرحله پایانی قرار دارد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار