هشدار درباره فعالیت واحدهای غیرمجاز قالیشویی

تهران (پانا) - رئیس اتحادیه صنف قالیشویان تهران با اشاره به اینکه بخش عمده شکایت‌های مردمی مربوط به قالیشویی‌های غیرمجاز است، از قطع حدود ۱۵۰۰ خط تلفن و فیلتر شدن سایت‌های متخلف خبر داد و از شهروندان خواست پیش از انتخاب قالیشویی، حتما از طریق سایت اتحادیه استعلام بگیرند.

کد مطلب: ۱۶۶۹۰۸۷
لینک کوتاه کپی شد
هشدار درباره فعالیت واحدهای غیرمجاز قالیشویی

حجت محمدی، رئیس اتحادیه صنف قالیشویان تهران با بیان اینکه بخش عمده‌ای از شکایت‌های مردم به قالیشویی‌های غیرمجاز بازمی‌گردد، گفت: در این زمینه لازم است مردم مراقبت‌های لازم را داشته باشند و بدانند چگونه قالیشویی مجاز را از غیرمجاز تشخیص دهند.

او در ادامه با قدردانی از دستگاه قضایی افزود: در اینجا جا دارد از دادستانی تهران تشکر کنم که این حکم قضایی را به اتحادیه دادند تا بتوانیم سایت‌های اینترنتی متخلفان، شماره‌ها و حتی خودروهای آن‌ها را متوقف کنیم و شماره‌هایشان قطع شود.

محمدی تصریح کرد: از سال گذشته تاکنون حدود ۱۵۰۰ خط تلفن قطع کرده‌ایم و تعدادی سایت نیز فیلتر شده است. همین موضوع باعث شده کار مردم نسبت به گذشته راحت‌تر شود. اگر مانند سال‌های گذشته این اقدامات انجام نمی‌شد، حجم تخلفات بسیار بیشتر بود.

رئیس اتحادیه صنف قالیشویان تهران با اشاره به اینکه هنوز تعداد انگشت‌شماری واحد غیرمجاز فعال هستند، گفت: ما همچنان پیگیر هستیم و بازرسان ما نیز این موضوع را دنبال می‌کنند. این واحدها محدود و انگشت‌شمارند، اما برخورد با آن‌ها ادامه دارد.

او با درخواست از شهروندان برای دقت بیشتر هنگام انتخاب قالیشویی اظهار کرد: از هموطنان خواهش می‌کنم هنگام انتخاب قالیشویی حتما دقت کنند. به سایت اتحادیه قالیشویان تهران مراجعه و قالیشویی مورد نظرشان را استعلام بگیرند تا مطمئن شوند مجاز است یا خیر.

محمدی با حضور در برنامه تلویزیونی تاکید کرد: اگر قالیشویی مجاز بود، حتی شماره تماس را هم از داخل سایت اتحادیه بردارند تا با جای اشتباه تماس نگیرند. اگر مردم به این نکته توجه کنند، قطعا دچار ضرر نخواهند شد، زیرا در صورت بروز هر مشکلی، اگر واحد مجاز باشد، اتحادیه به طور کامل پاسخگو خواهد بود.

رئیس اتحادیه صنف قالیشویان تهران همچنین درباره وضعیت فنی قالیشویی‌های مجاز در پایتخت گفت: در حال حاضر در سطح شهر تهران قالیشویی‌های مجاز متعددی فعالیت می‌کنند که از سیستم‌های خودکار جدید استفاده می‌کنند. این سیستم‌ها با کمترین مصرف آب فرش را شست‌ و شو می‌دهند و مصرف آب را به حدود یک‌ پنجم کاهش داده‌اند.

او افزود: برای آبگیری نیز از سیستم‌های سانتریفیوژ لوله‌ای استفاده می‌شود. در گذشته فرش را مانند لباس تا می‌کردند و داخل دستگاه می‌گذاشتند که موجب چروک شدن می‌شد، اما اکنون فرش بدون تا شدن داخل دستگاه قرار می‌گیرد و آبگیری می‌شود.

محمدی در پایان گفت: همچنین از مواد شوینده‌ای استفاده می‌شود که به بافت و الیاف فرش خسارت وارد نکند تا مردم با اطمینان بیشتری از خدمات قالیشویی‌های مجاز استفاده کنند.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار