در گفت‌وگوی پانا با رئیس سازمان تحقیقات؛آموزش و ترویج کشاورزی مطرح شد:

ترویج فرهنگ کشاورزی از مدارس: اردوهای دانش‌آموزی و ادغام مفاهیم مصرف آب در کتب درسی

تهران (پانا) - رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی درباره اهمیت ارائه آموزش علمی به دانش‌آموزان و نقش کتاب‌های درسی در این زمینه ، عنوان کرد:‌ دانش‌آموزان امروز مفاهیم علمی را بسیار بهتر از گذشته می‌پذیرند و علاوه بر ایجاد محتوای آموزشی در قالب کتب درسی، سازمان تحقیقات کشاورزی این آمادگی را دارد که اردوهای آموزشی را برای دانش‌آموزان برگزار کند و این آمادگی به اطلاع وزارت آموزش و پرورش نیز رسیده است.

کد مطلب: ۱۶۴۰۷۶۸
لینک کوتاه کپی شد
ترویج فرهنگ کشاورزی از مدارس: اردوهای دانش‌آموزی و ادغام مفاهیم مصرف آب در کتب درسی

غلامرضا گل‌محمدی، رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی در گفت‌وگو با پانا با اشاره به برنامه‌های این سازمان برای توسعه فرهنگ‌سازی در حوزه کشاورزی و ایجاد ارتباط میان دانش‌آموزان و بخش تحقیقاتی کشور اظهار کرد: در فرآیند تدوین کتاب‌های درسی هنرستان‌های کشاورزی نیز تجربه‌ای داشتیم. در جلسه قبلی هیئت ممیزی، دو کتاب تالیف شده بود که به آنها امتیاز نداده بودند. اما من در همان جلسه گفتم اینها کاربردی‌اند و باید امتیاز داده شود. شاید همین کتاب‌ها باعث ارتقای رتبه برخی افراد شد.»

امکان برگزاری اردوهای دانش‌آموزی در همه استان‌ها

گل محمدی اظهار کرد:‌«ما به آموزش‌وپرورش و شورای مربوطه اعلام کرده‌ایم که مجموعه‌های ما برای برگزاری تورهای دانش‌آموزی کاملاً آماده است. از آنجا که در سراسر کشور حضور داریم، این امکان وجود دارد که اردوهای دانش‌آموزی در همه استان‌ها برگزار شود.»

برگزاری روز باز مراکز و ایستگاه‌های تحقیقاتی

او با اشاره به برگزاری «روز باز مراکز و ایستگاه‌های تحقیقاتی» افزود: «امسال این برنامه را برگزار کردیم و در آن، هم مردم آمدند، هم بخش خصوصی و هم دانش‌آموزان. تلاش ما این است که از همین طریق فرهنگ‌سازی را آغاز کنیم. همچنین پیشنهاد داده‌ایم که بخشی از این محتوا وارد کتاب‌های درسی شود. یک صفحه یا تصویری که بتواند این فرهنگ‌سازی را انجام دهد. این پیشنهاد اکنون در شورا مطرح است و مؤسسات تحقیقاتی ما نیز آماده‌اند محتوای لازم را تولید کنند.»

ضرورت درک دانش آموزان از هزینه‌های پنهان مصرف مواد غذایی

گل‌محمدی در ادامه به لزوم درک دانش‌آموزان از هزینه‌های پنهان مصرف مواد غذایی اشاره کرد و گفت: «من همیشه در این موضوع دقت می‌کنم. مثلاً وقتی پیتزا سفارش می‌دهیم، باید بدانیم هر پیتزا ۲۵۰۰ لیتر آب مصرف می‌کند. اگر ۱۰ نفر هستیم، قرار نیست ۱۰ پیتزا سفارش بدهیم. با ۵ پیتزا هم نیاز برطرف می‌شود. این یعنی مصرف آبی که می‌تواند معادل ۲۵ بار دوش گرفتن باشد. اگر این مفاهیم را جا بیندازیم، کمک جدی به فرهنگ مصرف می‌شود.»

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار