عرضه بیش از ۱۲ هزار میلیارد ریال کالا در مزایده اموال تملیکی

تهران(پانا)- در مزایده ۲۹۲ اموال منقول سازمان جمع‌آوری و فروش اموال‌تملیکی در مجموع بیش از ۱۲ هزار میلیارد ریال کالا عرضه شده است.

کد مطلب: ۱۵۸۸۹۵۸
لینک کوتاه کپی شد
عرضه بیش از ۱۲ هزار میلیارد ریال کالا در مزایده اموال تملیکی

مزایده سراسری ۲۹۲ اموال منقول از امروز چهارشنبه ۱ مرداد ماه آغاز و تا ۸ مردادماه ادامه خواهد داشت.

در این مزایده ۲۷ استان حضور دارند و ۳۲۱ پارتی انواع کالا با قیمت پایه بیش از ۱۲ هزار میلیارد ریال عرضه شده است.

انواع کالاها از قبیل وسایل نقلیه سنگین و راهسازی، انواع خودرو سواری، لوازم یدکی، لوازم خانگی برقی و غیربرقی، تجهیزات الکترونیکی، کیف، کفش، پوشاک، کامپیوتر و قطعات و ... به فروش می‌رسد.

بر اساس اطلاعات جدول زمان بندی، علاقه مندان می‌توانند با دریافت اطلاعات مزایده از طریق سامانه ستاد تدارکات الکترونیک دولت به نشانی eauc.setadiran.ir و یا تارنمای سازمان اموال تملیکی، از کالاهای عرضه شده بازدید به عمل آورده و پیشنهادهای قیمتی خود را در سامانه مذکور ثبت کنند.

بازدید از کالاهای مطرح شده، در تمامی ایام هفته از ساعت ۶ الی ۱۳ امکانپذیر است وآخرین مهلت بازدید و ارائه پیشنهاد ساعت ۲۴ روز چهارشنبه ۸ مردادماه خواهد بود.

 ۱۳ مرداد  نیز رمزگشایی صورت گرفته و اسامی برندگان اعلام می‌شود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار