پیام تبریک معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان به مناسبت میلاد حضرت محمد مصطفی (ص) و امام جعفر صادق (ع)

اصفهان(پانا)_معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان به مناسبت فرا رسیدن میلاد حضرت محمد مصطفی (ص) و امام جعفر صادق (ع) پیام تبریکی صادر کرد.

کد مطلب: ۱۶۰۵۴۸۷
لینک کوتاه کپی شد

حسین دهقانی

متن پیام حسین دهقانی به شرح ذیل است:

«ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»

امشب سخن از جان جهان باید گفت    توصیف رسول انس و جان باید گفت
 در شـــــام ولادت دو قــطب عالم           تبریک به صــاحب الزمان باید گفت

هفته مبارک وحدت، پیام‌آور برادری، اتحاد و یکپارچگی مسلمانان در سایه قرآن کریم، سنّت و سیره رسول اکرم (ص) و فرصتی بسیار مغتنم برای حرکت مسلمانان در مسیر تحقق بستر‌های تقویت و تعمیق وحدت و تقریب مذاهب اسلامی است.
 ۱۷ربیع‌الاول، سالروز ولادت پیامبر رحمت و مهربانی، صلح و دوستی، پرچمدار عدالت، ختم‌المرسلین، رحمة للعالمین حضرت محمدمصطفی(ص) و میلاد مسعود و فرخنده سلاله پاکش، امام جعفر صادق(ع)، مؤسس مذهب جعفری   ،  روزی که بهاری در بهار مدینه شکوفا شد و آسمان، تمام توجهش به زمین است.
اینجانب خجسته زاد روز رسول مهربانی و عزت، مبشر آگاهی و حکمت، پرچمدار عدالت و برابری، پیامبر رحمت، مغفرت و اخلاق حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی (ص) و هفته وحدت و همچنین میلاد مسعود و فرخنده امام جعفر صادق (ع) ششمین ستاره درخشان آسمان امامت و ولایت را بر تمامی مسلمین و بویژه فرهنگیان تلاشگر، دانش‌آموزان عزیز  و مردم متدین استان اصفهان تبریک عرض می‌نمایم، ‌امید است همه ما همچنان زیر پرچم یگانگی وحدتی که خاتم النبیین برای همیشه تاریخ بر افراشته، در قالب یک امت واحده حرکت کرده و در امر خدمت‌رسانی به مردم توفقق داشته باشیم و همچنین توفیق بهره‌مندی هرچه شایسته‌تر از الطاف بیکران این ایام مبارک و گام برداشتن در مسیر سیره نبوی را داشته باشیم.

حسین دهقانی
معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار