عطر ناب کاشان در صحن رضوی؛
۲۰۰۰ لیتر گلاب برای عطرافشانی حرم امام رضا(ع) درنظرگرفته شده است
کاشان (پانا) – در واپسین روزهای ماه صفر ، گروه خادمیاران رضوی منطقه کاشان با همراهی جمعی از خادمان و خیرین، توفیق عطرافشانی بیش از ۲۰۰۰ لیتر گلاب ناب کاشان را در صحنهای مطهر امام رضا(ع) یافتند و فضای ملکوتی بارگاه رضوی را عطرآگین ساختند.

عباس دیماسی مدیر گروه خادمیاران رضوی منطقه کاشان با قدردانی از همراهی خادمان رضوی این شهرستان در گفتوگو با پانا گفت: «این افتخاری بزرگ است که هرساله توفیق پیدا میکنیم با همت خالصانه خادمان کاشانی، فضای ملکوتی حرم امام مهربانیها را با عطر ناب کاشان معطر کنیم. در این برنامه، بیش از ۲۰۰۰ لیتر گلاب از مناطق قمصر، نیاسر ، نشلج ، علوی و... برای عطرافشانی آماده شد که بخشی از آن به همت خیرین مردمی تأمین گردید.»
وی افزود: «در این مراسم ۲۰ نفر از خادمین امام رضایی کاشان حضور داشتند و با استفاده از گلابپاشهای ویژه، صحنهای مطهر رضوی را عطرافشانی کردند. از مجموع این مقدار، ۱۵۰۰ لیتر گلاب ناب توسط خادمان آماده شد و ۵۰۰ لیتر دیگر نیز به همت خیرین روستای علوی مشهد اردهال تهیه گردید.»
دیماسی با تقدیر از همکاری فعالان این طرح گفت: «برادر عزیز، جناب آقای حجت علیبیگی علوی مسئولیت جمعآوری و حمل و نقل گلابها از کاشان تا مشهدالرضا را برعهده داشتند که تلاش ارزشمند ایشان شایسته قدردانی است.»
مدیر گروه خادمیاران رضوی منطقه کاشان در پایان خاطرنشان کرد: «این اقدام معنوی همزمان با ایام رحلت پیامبر اعظم(ص)، شهادت امام حسن مجتبی(ع) و شهادت امام رضا(ع) از تاریخ ۲۹ مردادماه تا ۴ شهریورماه ۱۴۰۴ در مشهد مقدس انجام شد و امیدواریم مقبول درگاه حضرت حق و مورد عنایت ولینعمتمان امام رضا(ع) قرار گیرد.»
ارسال دیدگاه