معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان اصفهان خبر داد:

اهدای تجهیزات پزشکی به جای گل در مراسم ترحیم استاد فرشچیان در اصفهان

اصفهان (پانا) - معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان اصفهان گفت: بر اساس وظایف جمعیتی هلال احمر که کمک به نیازمندان در اولویت کار این جمعیت است و با توجه به توصیه‌ها و تأکیدات مرحوم استاد فرشچیان به مردم، فرزندان و خانواده برای خیرخواهی و کمک به نیازمندان در مراسم ترحیم ایشان در استان اصفهان برنامه‌ای ویژه اجرا شد.

کد مطلب: ۱۵۹۸۶۶۱
لینک کوتاه کپی شد

حیدرعلی خانبازی، معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان اصفهان به پانا گفت: «بر اساس وظایف جمعیتی هلال احمر که کمک به نیازمندان در اولویت کار این جمعیت است و با توجه به توصیه‌ها و تأکیدات مرحوم استاد فرشچیان به مردم، فرزندان و خانواده برای خیرخواهی و کمک به نیازمندان، در مراسم ترحیم‌ایشان در استان اصفهان برنامه‌ای ویژه اجرا شد.»

وی افزود:« به جای اهدای گل در این مراسم، مردم اقدام به اهدای تجهیزات پزشکی از جمله ویلچر، اکسیژن‌ساز و سایر اقلام مورد نیاز کردند. این تجهیزات در بانک تجهیزات پزشکی جمعیت هلال احمر‌ قرار می گیرد  و به صورت امانت  در اختیار افراد نیازمند قرار می‌گیرد.»

خانبازی تصریح کرد:« تمامی این اقدامات توسط خیرین برنامه‌ریزی، خریداری و اهدا شده و‌امیدواریم با این حرکت، بانک تجهیزات پزشکی هلال احمر بتواند خدمات بهتری به محرومان، نیازمندان و بیماران ارائه دهد.»

وی خاطرنشان کرد: «این مجلس با نام و آوازه استاد فرشچیان و نفوذ معنوی و اجتماعی‌ایشان در بین آحاد جامعه انتخاب شد تا بتوانیم فرهنگ‌سازی مناسبی در زمینه کار خیر انجام دهیم و قطعاً تا زمانی که از این اقلام استفاده می‌شود، ثواب آن به روح مرحوم استاد فرشچیان خواهد رسید.»

حجم فایل ویدیویی : ۷۳.۰۵M مدت زمان فایل ویدیویی : ۰۰:۰۲:۱۰ دانلود فایل
خبرنگار : هستی جعفری، محدثه سادات طباطبایی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار