امام جمعه کاشان در بازدید از اردوگاه لقمان حکیم قمصر:
«اردوبهشت» مصداق تفریح سالم و فرصتی برای غنیسازی اوقات فراغت دانشآموزان است
کاشان (پانا) - در بازدید نماینده ولیفقیه و امام جمعه کاشان از اردوگاه لقمان حکیم قمصر، وی ضمن ابراز خرسندی از برگزاری اردوهای«اردوبهشت» گفت:« این برنامه مصداقی از تفریح سالم و فرصتی مغتنم برای غنیسازی اوقات فراغت دانشآموزان است.»

حجتالاسلام والمسلمین سیدسعید حسینی نماینده مجلس خبرگان رهبری استان اصفهان و نماینده ولیفقیه در منطقه و امام جمعه کاشان در جمع کودکان و نوجوانان و مربیان شرکتکننده در این اردوها که به همت سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کاشان در حال برگزاری است، با اشاره به روایت امام کاظم(ع) درباره تقسیم اوقات شبانه روز به چهار بخش، بر اهمیت بهرهگیری از فرصت تابستان برای پرداختن دانشآموزان به مسائل درسی، تفریحی و مهارتی تأکید کرد.
وی با تقدیر از تلاشهای صورت گرفته در برگزاری «اردوبهشت» افزود: از همکاری همه نهادها در برگزاری این رویداد به ویژه فعالیت گروه تبلیغی موعود، اتحادیه کانونهای فرهنگی کاشان و سازمان مدیریت حمل و نقل بار و مسافر شهرداری کاشان در راستای غنیسازی اوقات فراغت دانشآموزان قدردانی مینمایم.
امام جمعه کاشان ضمن اشاره به محدودیتهای امکانات اردوگاه، خواستار توجه بیشتر مسئولان به تجهیز این مکان شد و ابراز امیدواری کرد: با ارتقای سطح کیفی و کمی برنامهها، «اردو بهشت» به الگویی موفق برای غنیسازی اوقات فراغت دانشآموزان تبدیل شود.
حجتالاسلام حسینی، بسته ارائه شده در این برنامه را از نظر معارفی، مهارتی و ورزشی خوب ارزیابی کرد و با تأکید بر اهمیت ایجاد فضایی شاد و پرنشاط برای دانشآموزان، هدف از برگزاری «اردوبهشت» را کمک به رشد و تعالی همهجانبه دانشآموزان و تربیت نسلی مؤمن، کارآمد و مسئولیت پذیر عنوان و برای دستاندرکاران آرزوی توفیق کرد.
ارسال دیدگاه