معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش ناحیه دو اصفهان:

وضعیت ثبت‌نام و تامین نیروی انسانی در آموزش ابتدایی مطلوب‌تر از سال‌های گذشته است

اصفهان (پانا) - ومعاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش ناحیه دو اصفهان گفت: ضعیت ثبت‌نام و تامین نیروی انسانی در آموزش ابتدایی مطلوب‌تر از سال‌های گذشته است و برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده در وزارتخانه و اداره کل، بهبودی محسوس در وضعیت نیروهای آموزشی ایجاد کرده است.

کد مطلب: ۱۵۸۸۲۱۲
لینک کوتاه کپی شد

 ناصر عصاری، معاون آموزش ابتدایی ناحیه دو در گفتگو با پانا اعلام کرد: « جلسات پروژه مهر آموزش و پرورش از اسفند سال ۱۴۰۳ آغاز شده و در حال پیشرفت است.

او از انجام موفق ثبت‌نام دانش‌آموزان در پایه اول و شروع ثبت‌نام میان پایه‌ها خبر داد و ابراز امیدواری کرد که این فرآیند تا اواسط مرداد ماه به نتیجه برسد.

همچنین، عصاری از سازماندهی آموزگاران به شکل ترمیمی و رفع مشکل کمبود نیروی انسانی نسبت به سال‌های گذشته استقبال کرد و گفت: «برنامه‌ریزی‌های انجام شده در وزارتخانه و اداره کل، بهبودی محسوس در وضعیت نیروهای آموزشی ایجاد کرده است.»

 

 

حجم فایل ویدیویی : ۸.۵۹M مدت زمان فایل ویدیویی : ۰۰:۰۲:۰۲ دانلود فایل
خبرنگار : هستی فلاحتی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار