رئیس کارگروه آموزش متوسطه ناحیه ۴ اصفهان:

انتظارات دانش‌آموزان متوسطه اول فراتر از سن آن‌هاست

اصفهان (پانا)_محمود خالصی، رئیس کارگروه آموزش متوسطه ناحیه ۴، در گفت‌وگو با پانا اظهار کرد: کار در مقطع متوسطه اول پیچیدگی‌های خاص خود را دارد. دانش‌آموزانی که به این مقطع وارد می‌شوند، به نوعی به آستانه بزرگسالی نزدیک شده‌اند.

کد مطلب: ۱۵۸۷۲۸۹
لینک کوتاه کپی شد
حجم فایل ویدیویی : ۷۹.۳۱M مدت زمان فایل ویدیویی : ۰۰:۰۴:۵۷ دانلود فایل

محمود خالصی، رئیس کارگروه آموزش متوسطه ناحیه ۴، در گفت‌وگو با پانا اظهار کرد: کار در مقطع متوسطه اول پیچیدگی‌های خاص خود را دارد. دانش‌آموزانی که به این مقطع وارد می‌شوند، به نوعی به آستانه بزرگسالی نزدیک شده‌اند.

وی خاطر نشان کرد: این سن نیازمند دبیران و مدرسانی است که بتوانند به‌خوبی این دانش‌آموزان را درک کنند. متأسفانه، توجه کافی به این موضوع در مدارس وجود ندارد و گاهی اوقات، دانش‌آموزان به‌طور شایسته‌ای مورد توجه قرار نمی‌گیرند و همچنین، برخی خانواده‌ها اطلاعات سطحی را در اختیار دانش‌آموزان قرار می‌دهند که این امر می‌تواند مانع از کسب نتایج مطلوب شود. 

وی در پایان بیان کرد: به نظر من، نخستین گام این است که دبیران را به اندازه کافی توانمند کنیم تا بتوانند این سن و نیازهای دانش‌آموزان را به‌ خوبی درک کنند.

خبرنگار : عسل قنبری

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار